Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Βραδιά θεάτρου από ομάδα εκπαιδευτικών στο Μαρούσι

Τους ένωσε η ανάγκη για αυτοέκφραση και η αγάπη για τη θεατρική πράξη που λυτρώνει, αναζωογονεί και προσφέρει την ευκαιρία για δημιουργία και ποιότητα ζωής.

Αναφέρομαι στην ερασιτεχνική θεατρική ομάδα "ΘΕΑΤΡΩΔΙΑ" που δημιουργήθηκε από τους εκπαιδευτικούς του 4 Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου Ευτυχία Ντάλλα, Κώστα Γαλάνη, Βασίλη Παπαλόη, το Διευθυντή του Σχολείου Γιάννη Ζιάραγκα, τη Διευθύντρια του 10 Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου Ελένη Πουρνάρα και τις Βάσω Κοκκίνου, Αθηνά Καραφυλάκη, Ρούλα Καρδάνη, Ελένη Σοκορέλη και Άκη Κοσσυβάκη.

Χθες βράδυ στο κατάμεστο θέατρο "Διθύραμβος" στο Μαρούσι...


...ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και μας έδειξαν τη δουλεία τους.

Με τις σκηνοθετικές οδηγίες της 'Εφης Νιχωρίτη ανέβασαν την κλασική πλέον κωμωδία των Τσιφόρου- Βασιλείάδη "Οι γυναίκες προτιμούν τους σκληρούς" ("Μια τρελή τρελή οικογένεια" στην κινηματογραφική της μεταφορά) και μας χάρισαν δυο ώρες ψυχαγωγίας και πολιτισμού.

Χαραμάδα ελπίδας και αισιοδοξίας που στέλνει το μήνυμα ότι το μεράκι, η εργατικότητα, η φαντασία, η συλλογικότητα, η τέχνη και ο πολιτισμός είναι τα δυνατά μας χαρτιά απέναντι στην πολύπλευρη κρίση και την κατήφεια των καιρών.











Δεν υπάρχουν σχόλια: