Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ο Γιώργος είναι πολύ δυνατός …

Ιδιαίτερο λόγο έχει για να καμαρώνει η συνάδελφος και φίλη Ολυμπία Παπαθανασίου με την οποία υπηρετούμε μαζί στο 6 Δ.Σ Βριλησσίων αφού ο γιος της Γιώργος Δούκογλου συμμετέχει ως αθλητής τένις στα special olympics που θα διεξαχθούν στην Αθήνα από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου (το πρόγραμμα τον αγώνων είναι εδώ)
Τον Γιώργο θα τον δούμε και θα τον χειροκροτήσουμε μαζί με όλους τους αθλητές στην τελετή έναρξης των αγώνων στις 25 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο στάδιο της Αθήνας.

Ενημερωτικό και εξαιρετικά ενδιαφέρον - εγώ βούρκωσα κιόλας- το mail της Ολυμπίας που με την άδειά της το μοιράζομαι μαζί σας…

«O Γιώργος Δούκογλου είναι το τρίτο από τα πέντε μας παιδιά, γεννήθηκε με σύνδρομο Down πριν 19 χρόνια. Είναι εξαιρετικός κολυμβητής με διακρίσεις και φέτος συμμετέχει στα special olympics στο τένις. Η τελετή έναρξης (25 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο) θα είναι ένα υπερθέαμα, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Φωκά Ευαγγελινό, μαγευτική μουσική που συνέθεσε ειδικά ο Κορκολής, 2.500 χορευτές με καταπληκτικά κοστούμια και εξαιρετική χορογραφία... Το θέμα είναι -συμβολικό- η Οδύσσεια (των παιδιών μας;) και ο Γιώργος θα είναι ένας από τους συντρόφους του Οδυσσέα... Ο Γιώργος επιλέχθηκε και για την τελετή λήξης, όπου το θέμα θα είναι μία ιστορική αναδρομή και θα ηγείται μίας παρέλασης παιδιών στη μεταπολεμική περίοδο. Τον καμαρώνουμε φυσικά... Όμως δεν ξέρουμε αν, το Σεπτέμβριο που θα΄χει ξεχαστεί το ¨πυροτέχνημα" των Ολυμπιακών, το σχολείο του θα λειτουργεί, γιατί οι εκπαιδευτές έχουν 8 μήνες απλήρωτοι...»

Ολυμπία Παπαθανασίου, πολύτεκνη μάνα και δασκάλα του Τμήματος Ένταξης στο 6 Δ.Σ Βριλησσίων

Υ.Γ Και επειδή σπάνια έρχονται τέτοιες ευκαιρίες, σας παρουσιάζω τη διαφήμιση του Γιώργου μας, που θα τον καμαρώσουμε και στην τελετή έναρξης...2 σχόλια:

Προγραμματα Αγωγης Υγειας - Μαρια Σκουλαξενου είπε...

Δυστυχώς αυτό συζητούσαμε και προχτές στο σεμινάριο... Ποιο θα είναι το μέλλον της ειδικής αγωγής και της ένταξης. Τη βοήθεια που χρειαζόμαστε όλοι και δάσκαλοι και παιδιά και γονείς.... και κυρίως το πόσο μόνοι και αβοήθητοι νιώθουμε πλέον όλοι όσον αφορά αυτό το θέμα και όχι μόνο...

Προγραμματα Αγωγης Υγειας - Μαρια Σκουλαξενου είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.