Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Οδηγίες για τη συνέντευξη των υποψηφίων Διευθυντών-Αρχίζουν 5 Ιουλίου-ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Oδηγίες προς τους Περιφερειακούς Διευθυντές για τη διαδικασία συνεντεύξεων των υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, η οποία ξεκινά την Τρίτη 5 Ιουλίου (σ.σ. από αύριο η κάθε Διεύθυνση θα ανακοινώσει το πρόγραμμα προσέλευσης των υποψηφίων) δίνει το υπ. Παιδείας με εγκύκλιό του την οποία παρουσιάζει κατ αποκλειστικότητ6α το esos.gr.Eιδικότερα, σύμφωνα με τις οδηγίες:

1. Οι Δ/ντές Εκπ/σης θα πρέπει να εκτυπώσουν τις Μελέτες Περίπτωσης και να ...τοποθετήσουν σε φάκελο τη Μελέτη Περίπτωσης (Περίπτωση, Ενδεικτικές Ερωτήσεις, Ενδεικτικές Απαντήσεις) αυτούσια σε 7 αντίτυπα για το Συμβούλιο και μια σελίδα με εκτύπωση μόνον της Περίπτωσης, η οποία θα δίδεται στον υποψήφιο Δ/ντή την ώρα της συνέντευξης για προετοιμασία του. Οι ενδεικτικές απαντήσεις θα σας αποσταλούν την ημέρα της συνέντευξης.

2. Κατά την προσέλευσή του ο υποψήφιος Δ/ντής επιλέγει ένα φάκελο από το πλήθος των φακέλων που υπάρχουν ενώπιον του Προέδρου του Συμβουλίου Επιλογής. Λαμβάνει από τον Πρόεδρο τη σελίδα με την Περιγραφή της Περίπτωσης και αποσύρεται για να τη μελετήσει.
3. Στο διάστημα αυτό ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Συμβουλίου Επιλογής θα αναγνώσουν τη Μελέτη Περίπτωσης, τις Ενδεικτικές Ερωτήσεις και τις Ενδεικτικές Απαντήσεις που στόχο έχουν να διαμορφώσουν πλαίσιο σκέψης και προβληματισμού στα μέλη του Συμβουλίου τα οποία έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν και άλλες ερωτήσεις, πέραν των Ενδεικτικών, πάντα βέβαια μέσα στο πλαίσιο της συγκεκριμένης Μελέτης Περίπτωσης. Με το τέλος της συνέντευξης τα 7 αντίτυπα της Μελέτης Περίπτωσης μαζί με το απόκομμα που δόθηκε στον υποψήφιο Δ/ντή τοποθετούνται στο φάκελο και χρησιμοποιούνται πάλι την επόμενη ημέρα. Για το λόγο αυτό διατηρούνται σε καλή κατάσταση. Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης κάθε υποψηφίου θα συμπληρώνεται το ΕΝΤΥΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: