Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών οι εκπαιδευτικοί της Δ/νσης Π.Ε Β΄Αθήνας (Σχολεία Αγίας Παρασκευής Χολαργού)

Από το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου η Β΄Δ/νση Π.Ε Αθήνας, έλυσε την συνεργασία της με την ιδιωτική εταιρεία που είχε αναλάβει την μισθοδοσία και οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν οργανικά στα σχολεία της Β΄Δ/νσης (Αγία Παρασκευή, Χολαργός) πληρώνονται πλέον μέσω του ΔΙΑΣ και της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών. Χθες, 9 Ιουνίου, κατατέθηκε από την Αρχή η μισθοδοσία του δεύτερου δεκαπενθημέρου μηνός Ιουνίου.
Τα εκκαθαριστικά φτάνουν ηλεκτρονικά και χωρίς κόστος στα σχολεία, εκτυπώνονται από τους Δ/ντές και μοιράζονται στους δικαιούχους. Πρόθεση της Δ/νσης είναι αφού συγκεντρώσει τα mail των εκπαιδευτικών να στέλνει στον καθένα ηλεκτρονικά το μισθοδοτικό του σημείωμα.

Σημαντικές πρωτοβουλίες που κρύβουν πίσω τους ατέλειωτες εργατοώρες τόσο του Δ/ντή Εκπαίδευσης όσο και του συναδέλφου μας στο τμήμα μηχανοργάνωσης Κώστα Λουλουδάκη.

Μαθαίνω ότι και τα Γραφεία της Β΄Δ/νσης Π.Ε Αθήνας κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση και σύντομα η μισθοδοσία μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών θα είναι γεγονός για όλη τη Β΄Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: