Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ο Μπάμπης Κόκκινος νέος Πρόεδρος της ΔΑΚΕ. Π.Ε

Συνεχίστηκαν σήμερα, για δεύτερη μέρα, οι εργασίες του 27ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΔΑΚΕ. Π.Ε με την δευτερολογία του Προέδρου της παράταξης Βασίλη Παληγιάννη, τις ομιλίες των δύο υποψηφίων για την προεδρία, Μπάμπη Κόκκινου & Θανάση Κικινή και τις τοποθετήσεις των υποψήφιων για την Κεντρική Επιτροπή.

Η δευτερολογία του απερχόμενου Προέδρου είχε στο τέλος της, έντονο το στοιχείο της συναισθηματικής φόρτισης. Ο Βασίλης Παληγιάννης συγκινημένος και καταχειροκροτούμενος από τους Σύνεδρους , αφού ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους της παράταξης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, δήλωσε ότι παραμένει στρατιώτης της παράταξης και δε θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία, ανοίγοντας έτσι το δρόμο σε νεότερες γενιές συναδέλφων να προσφέρουν με τις ιδέες και τις δράσεις τους από τη θέση του Προέδρου.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου και της 10μελούς Κεντρικής Επιτροπής.

Η Προεδρία κρίθηκε με τρεις ψήφους διαφορά αφού με βάση την καταμέτρηση, ο Μπάμπης Κόκκινος, από την Νομαρχιακή ΔΑΚΕ της Β΄Αθήνας Π.Ε , με 152 ψήφους και ποσοστό 50,5% αναδεικνύεται νέος Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Π.Ε για τα επόμενα δύο χρόνια . Ο δεύτερος διεκδικητής της προεδρίας, Θανάσης Κικινής, συγκέντρωσε 149 ψήφους και ποσοστό 49,5% .

Για την Κεντρική Επιτροπή εκλέγονται κατά σειρά οι εξής:

Αγραπίδης Αντώνιος
Τεκίδης Αλέξανδρος
Ματθαίος Βασίλειος
Τσένου Δήμητρα
Αντωνιάδης Αναστάσιος
Παπαδοπούλου Αριστέα
Λαγομιτζής Νίκος
Γεωργόπουλος Σωτήρης
Καφτηράνης Χρήστος
Μεντάκης Τάσος

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι
Λάττας Σπύρος
Μήνας Σάκης
Σωτηρακόπουλος Γεώργιος

Προσωπικά νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον απερχόμενο πρόεδρο, τον καλό συνάδελφο και φίλο Βασίλη Παληγιάννη για την προσφορά του στην παράταξη. Θεωρώ βέβαιο ότι, από τη θέση του αιρετού στο ΚΥΣΠΕ, θα συνεχίσει, με εργατικότητα και μαχητικότητα- όπως κάνει τόσα χρόνια άλλωστε- να προσφέρει για το καλό της παράταξης αλλά κυρίως για την αναβάθμιση των εκπαιδευτικών και της εκπαίδευσης.

Θέλω ακόμα να συγχαρώ τον νέο Πρόεδρο, Μπάμπη Κόκκινο και τα νεοεκλεγμένα μέλη της Κεντρικής και της Ελεγκτικής Επιτροπής και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και καλόν αγώνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: