Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Συνεδρίαση Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Αττικής

Του Βασίλη Ματθαίου
Αιρετού Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε.Αττικής τηλ. 6938174020

Προς
όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής

Θέμα : Τοποθέτηση αναπλ. Πρ/νης Γραφείου Π.Ε. - Διακοπή εκπαιδ/κών αδειών - Άδεια χωρίς αποδοχές

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 958 συναδέλφους που με τίμησαν στις εκλογές, στις 3/11/2010, ως υποψηφίου αιρετού για το Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Αττικής (1ος σε σταυρούς προτίμησης, παρόλο που για λίγες φήφους η ΔΑΚΕ/ΠΕ δεν θα έχει αιρετό, από την επόμενη χρονιά).

Το Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Αττικής συνεδρίασε σήμερα,...

.....Τρίτη 23 Nοεμβρίου 2010.

Ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν τα εξής :

1. Τοποθέτηση αναπλ. Προϊσταμένου Γραφείου Π.Ε. Στο 1ο Γραφείο Π.Ε. Δυτ. Αττικής ορίζεται αναπλ. Πρ/νη η κ. Ελευθερία Καλαϊτζή.
2. Διακοπή εκπαιδευτικών αδειών. Μετά από αίτηση των συναδέλφων: Κουκούτση Άννας (ΠΕ 70), Κουρτίδου Θεοδώρας- Σμαράγδας (ΠΕ 70) και Μεντή Αντωνίου (ΠΕ 70) έγινε διακοπή των εκπαιδευτικών αδειών που τους είχε χορηγηθεί από προηγούμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου.
3. Άδεια χωρίς αποδοχές
Χορηγήθηκε άδεια χωρίς αποδοχές στη συνάδελφο (αρχικά ονοματεπώνυμου): Ε.Χ. (ΠΕ 70).
4. Απαλλαγές εκπαιδευτικών από τα καθήκοντα Υποδιευθυντών Δημοτικών Σχολείων
Μετά από αίτηση 4 συναδέλφων για απαλλαγή από τα καθήκοντα Υπ/ντών Δημοτικών Σχολείων (3 στη Δ/νση Π.Ε. Δυτ. Αττικής και 1 στη Δ/νση Π.Ε. Α΄ Αθήνας) έγιναν αποδεκτές, παρά την επιφύλαξή μας, να κληθούν στο Συμβούλιο και να αιτιολογήσουν τους λόγους παραίτησης, μήπως και αποφευχθούν(οι παραιτήσεις).
5. Δεν έγινε τοποθέτηση νέου Πρ/νου Γραφείου στο 2ο Γραφείο Π.Ε. Γ΄Δ/νσης Αθήνας (σε κενή δημιουργηθείσα θέση), με ψήφους 4- 1(μειοψήφισα).

Βασίλειος Ματθαίος
Αιρετός Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: