Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Καλή Αποκριά!



8 σχόλια:

COM είπε...

Ζηλεύουμε γιατί εμείς τσικνίσαμε στα βουβά.
Καλή αποκριά και καλή σαρακοστή!
Κοσμάς
Αλήθεια τί ώρα έγινε το γλέντι!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία! Καπνίζανε κιόλας στο σχολείο, έκλεισαν και τις κουρτίνες να μην τους ενοχλούν τα ... παιδιά.
Δεν είναι και ότι τιμητικότερο για εκπαιδευτικούς πάντως αυτές οι εικόνες. Το παρτάκι ας το έκαναν με τα παιδιά και ας σέβονταν, όσα απαιτούν από τα παιδιά να σέβονται.
Αλλιώς ισχύει το δάσκαλε που δίδασκες...
Ένας γονιός

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ είπε...

Ανώνυμε γονέα,
οι εκπαιδευτικοί είναι και άνθρωποι αλλά με τους μισθούς που παίρνουν - 300- 450 Ευρώ οι ωρομίσθιοι δηλ. 10- 15 ευρώ ημερησίως, 660 ευρώ οι πρωτοδιόριστοι ή αλλιώς 22 ευρώ την ημέρα - δεν έχουν την πολυτέλεια για ταβέρνες και κέντρα. Επειδή όμως δεν έχουν ούτε και μαντίλι για να κλάψουν είπαν την Τσικνοπέμπτη, μετά το σχόλασμα των παιδιών αντί να πάνε στα σπίτια τους να βρεθούν όλοι μαζί και ρεφενέ να ζήσουν μια χαραμάδα αισιοδοξίας, μια νότα χαράς βρε αδερφέ μπας και ξεχαστούν για λίγο από τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και τα PSI.
Αν προκάλεσαν να τους εκτελέσουμε.

Όσο για το τσιγάρο: Σωστά το παρατήρησες … σε ώρα κεφιού κάποιοι ανάψαμε τσιγάρο – ήμουν και εγώ εκεί - αλλά αν από το βίντεο κράτησες μόνο αυτό και επιμένεις τότε να το στείλουμε στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία για εξακρίβωση στοιχείων και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων…

Ανώνυμος είπε...

Το "παρτάκι" έγινε αφού σχόλασαν τα παιδιά!Ξέρουμε πολύ καλά τα "πρέπει" μας και έχουμε πάντα καλή διάθεση για συνεργασία όσο κι αν μερικοί πιστεύουν το αντίθετο.Να εύχεστε να νιώθουμε έτσι πάντα αισιόδοξοι και χαρούμενοι και να περνάει αυτό το κλίμα και στα παιδιά μας γιατί μας περιμένουν δύσκολα!

eleni είπε...

Μπράβο στους δασκάλους μας, που διατηρούν ακμαίο το ηθικό τους και τηρούν τις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου μας, με όποιο τρόπο μπορούν. Αυτό δείχνει και την ανθρώπινη πλευρά τους, τη συναδελφικότητα μεταξύ τους και τη διάθεσή τους να αντέξουν.... Σας θέλουμε χαρούμενους και όχι μίζερους!!!!!!!!
Μητέρα τριών παιδιών...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους Δασκάλους...αλλά όχι στο κλάψιμο,"Δεν έχουμε χρήματα κάνουμε ταβέρνα τα Σχολεία!!!"
Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΛΥΠΗΣΗΣ!
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ Β΄ΑΘΗΝΑΣ/1ΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ <> ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!!
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΎΣΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΠΟΚΡΙΕΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ- ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗ ΛΕΞΗ Δ Α Σ Κ Α Λ Ο Σ!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ είπε...

Ανώνυμε 20/2/12 9:20 π.μ λες : «ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ Β΄ΑΘΗΝΑΣ/1ΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ <> ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!!»
Από πού εξάγεις το συμπέρασμα; Μήπως παίρνουν κάποιο παραπάνω επίδομα;

Συμφωνώ με τα υπόλοιπα –πλην του βαρύγδουπου «ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ»- και απολογούμενος για το εν θερμώ προηγούμενο σχόλιό μου, πρόκειται για προϊόν εκνευρισμού από τα γραφόμενα του ανώνυμου γονέα.

Ανώνυμος είπε...

προς: Ανώνυμο 20/2/12 9:20 π.μ: Καλέ μου άνθρωπε, επειδή είμαι εκπαιδευτικός της Β' Αθήνας και 'τυχαίνει' να μην είμαι καλά οικονομικά, μήπως ξέρετε που δίνουν τόσο υψηλούς μισθούς και εγώ δεν έχω πάρει χαμπάρι;