Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Τηλεοπτικές αθλιότητες

Αυτό εδώ το βίντεο αφορά τη 12χρονη νικήτρια του Master Chef Junior και κάποιον ....... -συμπληρώστε το χαρακτηρισμό που γουστάρετε - ονόματι Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος σε πρωινή εκπομπή του MEGA ρώτησε επί λέξη το κοριτσάκι: «Ο Άκης πως σου φαίνεται; Σʼ αρέσει σαν μάγειρας ή σαν άντρας;»

Αναρωτιέμαι αν οι γονείς του κοριτσιού διαμαρτυρήθηκαν γι' αυτή τη χυδαιότητα και για το βιασμό της αθωότητας του παιδιού τους...

O tempora o mores
που λένε και στο χωριό μου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι λυπηρό για το κατάντημα της δημοσιογραφίας!!!!
Όσο για το χωριό σου στη Μ. Βρετανία βρίσκεται????
Μπράβο καταγωγή!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ είπε...

Βρίσκω πού και πού κανά λατινικό το βάζω στο μεταφραστή στο http://translate.google.gr/?hl=el&tab=wT#la|el|O%20tempora%20o%20mores
και παριστάνω τον σπουδαίο

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη μου, αν οι γονείς του παιδού είχαν τέτοιες αναστολές δε θα το έστελναν στο master chef.
Κοσμάς

COM είπε...

Γιάννη μου αν οι γονείς του παιδιού είχαν τέτοιες αναστολές δε θα το έστελναν στο master chef.

Ανώνυμος είπε...

Τέλος πάντων ας μη χρεώνουμε τις επιεικώς αστοχότατες ερωτήσεις παρουσιαστών στους γονείς του παιδιού με το σκεπτικό ότι οι ίδιοι το εξέθεσαν σε αυτόν τον κίνδυνο αφού του επέτρεψαν να συμμετάσχει στο τηλεοπτικό παιχνίδι...δε λέει!
Γιατί τα παιδιά δε ζουν σε γυάλες ούτε σε καθεστώτα padre padrone ας πούμε!Εξάλλου το συγκεκριμένο παιδί ΕΞΑΡΧΗΣ έλαμψε με το χαρακτήρα του τόσο έντονα όσο και με τα ταλέντα του, στη μαγειρική και όχι μόνο!(δε θα ρίξουμε ευθύνες στο παιδί που αντέδρασε σωστά ούτε στους γονείς του που χάρη στη διαπαιδαγώγησή τους είχε αυτήν την αντίδραση και όχι άλλη-δηλ.μιας αλλοπαρμένης μικρομέγαλης !
Μπράβο στη Λίλιαν,έχω να πω και για τη διαφύλαξη της αθωότητας της ηλικίας της,που δεν είναι καθόλου συνηθισμένο στα συνομήλικά της κοριτσάκια (και ακόμη μικρότερα,δυστυχώς) -Κρίμα για τη γκάφα του κ.Λιάγκα απ τη Λάρ'σα (δεν έχουν άλλωστε όλοι το ταλέντο της πετυχημένης "ατάκας" του σπουδαίου συμπατριώτη του, του Λάκη Λαζόπουλου, τί να κάνουμε?)Μήπως αν η μικρή ήταν από τη Λάρισα θα απέφευγε να κάνει την ερώτηση αυτή?Απλά αναρωτιέμαι!Λέτε απ τη"μυθική" ζήλεια των Λαρισαίων για το παραθαλλάσιο παράδεισένιο θέρετρο των Ολυμπίων θεών να τό 'παθε? (Χιούμορ κάνω?!)
Εν κατακλείδι και η αντίδραση της γυναίκας του και των άλλων έδειξε τη χοντράδα στην οποία υπέπεσε...
Καλό σου βράδυ