Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Bραβείο Αειφόρου Σχολείου. Πρωτιά του 16ου Νηπ Χαλανδρίου και όγδοη θέση το 6ο Δ.Σ Κηφισιάς

Mόλις επιστρέψαμε από την Τελετή επίδοσης των Βραβείων Αειφόρου Σχολείου 2011-12 στην οποία είχαμε τη χαρά ανάμεσα στα βραβευθέντα σχολεία να χειροκροτήσουμε και δύο σχολεία της Διεύθυνσής μας! Συγκεκριμένα:

 α)Στην κατηγορία των Νηπιαγωγείων το 1ο Βραβείο απονεμήθηκε στο 16ο Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου. Μια πανελλαδική πρωτιά που αξίζει πολλών συγχαρητηρίων....!
Η κυρία Καμπούρη και Νηπιαγωγοί του 16ου Νηπιαγωγείου Χαλανδρίου
  
β) Στην κατηγορία των Δημοτικών Σχολείων είχαμε την απομονή Τιμητικής Διάκρισης στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς το οποίο κατέλαβε την 8η θέση

Η κ. Βασιλείου και ο κ. Καλαϊτζίδης

Ενδεικτικό του μεγέθους της επιτυχίας των σχολείων είναι το γεγονός ότι στο διαγωνισμό συμμετείχαν πάνω από 180 σχολεία από όλη την Ελλάδα.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Προϊσταμένη του 16ου Νηπιαγωγείου Χαλανδρίου κ. Ιωάννα Καμπούρη, στη Διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς κ. Αλεξάνδρα Βασιλείου, στους εκπαιδευτικούς και μαθητές των σχολείων που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη δράση.
Σύντομα θα συναντηθούμε με "την ψυχή" της συγκεκριμένης δράσης, το συντονιστή του Βραβείου Αειφόρου Σχολείου κ. Δημήτρη Καλαϊτζίδη, για να συντονίσουμε τις φετινές σχετικές με το θεσμό δράσεις.
Eκτενέστερη ενημέρωση για την Τελετή επίδοσης θα έχετε από το ιστολόγιό μας εντός των επόμενων ημερών.

ΠΗΓΗ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ - KAINOTOMEΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

1 σχόλιο:

memi είπε...

συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους!