Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Στις 30 Οκτωβρίου οι εκλογές στο σύλλογο Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου " Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ"  [ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΔΗΜΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ,ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ] καλεί τα μέλη του σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 8:30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου – 8ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, με τα παρακάτω θέματα... σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 13 του καταστατικού μας :

ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Α. Διαδικαστικά
 1.Εκλογή προεδρείου συνέλευσης
2.Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

Β .Κριτική πεπραγμένων και προγραμματισμός 
1. Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.
2. Οικονομικός Απολογισμός από την Εξελεγκτική Επιτροπή
3. Πρόγραμμα δράσης – διεκδικητικό πλαίσιο - Ψηφίσματα.

 Γ. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ, που αρχίζουν στις 2 μ.μ. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 μ.μ. 

 Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται και τα εξής:

 • Η συνδρομή του έτους 2012 – 2013 θα είναι πάλι 30 ευρώ. Η ΔΟΕ στο πρόσφατο συνέδριό της το Μάϊο, δεν έκανε δεκτή την πρόταση αρκετών Συλλόγων για μείωση της συνδρομής. Έτσι συνεχίζει η συνδρομή μας προς της ΔΟΕ να είναι 27 ευρώ το χρόνο για κάθε συνάδελφο. Στο Σύλλογό μας καθορίσαμε τη συνδρομή στα 30 ευρώ και θα μαζευτούν σε δύο δόσεις : 1η δόση 15 ευρώ τώρα εν όψει των εκλογών για Δ.Σ. Δεύτερη δόση, άλλα 15 ευρώ μέχρι το Μάϊο, οπότε θα έχουμε εκλογές αντιπροσώπων για το συνέδριο της Δ.Ο.Ε.

• Για να αρχίσει η Γ.Σ. θα πρέπει να υπάρχει ΑΠΑΡΤΙΑ. Γι’ αυτό σας καλούμε να βρίσκεστε στο χώρο της Γ. Συνέλευσης στις 8:30 π.μ. Oι κάλπες θα ανοίξουν στις 2 μ.μ. (μετά το τέλος της Γ.Σ.) και θα κλείσουν στις 7 μ.μ.

 • Για να μην υπάρξει πρόβλημα κατά την ψηφοφορία, θα πρέπει να έχουμε μαζί μας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ την αστυνομική μας ταυτότητα και να έχουμε τακτοποιηθεί ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: