Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΕΡΙΚΛΗΣ": ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012, στις 8:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου (Ιωαννίνων και Ταϋγέτου). Τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία της περιοχής μας θα παραμείνουν κλειστά, καθώς την ημέρα αυτή... δίνεται συνδικαλιστική άδεια σε όσες και όσους συμμετέχουν στη συνέλευση και είναι μέλη του συλλόγου μας.

Η Γενική Συνέλευση, το πιο καθοριστικό στοιχείο ενός σωματείου, θα πρέπει να είναι μαζική, δυναμική, να δίνει με τις αποφάσεις της προοπτική στα αιτήματά μας και να συντελεί στην επίλυση των προβλημάτων μας. Τη δυναμικότητα ενός σωματείου τη δίνουν κυρίως τα μέλη του κι όχι οι ηγεσίες του. Ας επαναπροσδιορίσουμε λοιπόν το ρόλο των πρωτοβάθμιων σωματείων και τον ρόλο τον δικό μας μέσα σε αυτά. Το πιο εύκολο από όλα είναι να αναθεματίζεις τους άλλους για μια κατάσταση. Έχουμε κι εμείς, ο καθένας και η καθεμιά χωριστά την ευθύνη απέναντι στη ζωή μας, στο σχολείο, στο σωματείο μας, στον συνδικαλισμό. Η Γενική Συνέλευση αυτό τον χαρακτήρα θα πρέπει να έχει.

Τα ΝΕΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕΤΡΩΝ, πιο σκληρών από όλα όσα έχουν υλοποιηθεί έως τώρα προωθούνται με έναν πρωτόγνωρο αυταρχισμό. Ωστόσο το χρέος αυξάνεται και έχει φτάσει πάνω από 300 δις που ήταν όταν ξεκινήσαμε το πρώτο Μνημόνιο. Όλα αυτά όχι μόνο δεν «σώζουν» τη χώρα, αλλά καταστρέφουν τη ζωή μας και τη ζωή του τόπου μας

. ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΕΝΑΝ ΠΑΤΟ !

Η συμμετοχή μας στις συλλογικές διαδικασίες είναι απόλυτα αναγκαία.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Για το Δ.Σ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΟΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: