Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Διαψεύδει το υπουργείο Παιδείας τα περί αξιολόγησης εκπαιδευτικών

Διαψεύδει το υπουργείο Παιδείας όλα τα δημοσιεύματα που είδαν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας σχετικά με το θέμα της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.

 «Με αφορμή δημοσιεύματα σε Ηλεκτρονικά ΜΜΕ για "αποκλειστικές" πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην πρόταση της Επιτροπής Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Eργου που έχει συστήσει το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι... ...οι εργασίες της Επιτροπής βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν έχει κατατεθεί καμία τελική πρόταση» αναφέρεται σε δήλωση που έκανε σήμερα Τρίτη ο αρμόδιος για το θέμα ειδικός γραμματέας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας κ. Σωτήρης Γκλαβάς.

«Το πόρισμα της Επιτροπής, μόλις ολοκληρωθεί, θα δοθεί στη δημοσιότητα μαζί με τα πορίσματα του διαλόγου -μέσω ερωτηματολογίου- με την εκπαιδευτική κοινότητα και του οποίου η προθεσμία συμπλήρωσης, από όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν, λήγει στις 15 Οκτωβρίου. Θα επακολουθήσει, όπως έχει ανακοινωθεί, διαβούλευση με συνδικαλιστικούς φορείς καθώς και με άλλους φορείς της Εκπαίδευσης, πριν το υπουργείο καταθέσει την τελική ολοκληρωμένη πρότασή του για την αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού έργου» αναφέρει ο κ. Γκλαβάς στη δήλωση του. ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: