Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Πρωτιές της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. σε εκλογικές διαδικασίες Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Στις πρώτες εκλογές που έχουν πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2012 για την ανάδειξη Διοικητικών Συμβουλίων σε Συλλόγους Εκπαιδευτικών, η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. αναδεικνύεται πρώτη δύναμη.

Συγκεκριμένα: Διατήρησε την πρώτη θέση και την αυτοδυναμία (6 έδρες σε σύνολο 11) στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σερρών «Ο Εμμ. Παπάς» με ποσοστό 51%.

Διατήρησε την πρώτη θέση στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κεντρικής και Νότιας Χαλκιδικής με ποσοστό 40%.

 Ήταν η μοναδική παράταξη που διεκδίκησε την ψήφο των συναδέλφων στο σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αρκαδίας και κέρδισε και τις εννέα (9) έδρες στο Δ.Σ. μετά την αδυναμία κατάθεσης ψηφοδελτίου από την ΠΑΣΚ και την απόσυρση από την εκλογική διαδικασία την ημέρα της ψηφοφορίας του συνδυασμού των Παρεμβάσεων.

Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.... με αξιοπιστία, υπευθυνότητα και σεβασμό στους συναδέλφους συνεχίζει την ανεξάρτητη, διεκδικητική, αταλάντευτη πορεία της.

Με συγκεκριμένες θέσεις και ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις στηρίζει τη Δημόσια Δωρεάν Εκπαίδευση και αγωνίζεται για εθνική και δημοκρατική Παιδεία και για την οικονομική και επιστημονική αναβάθμιση του Έλληνα Εκπαιδευτικού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι ακριβώς έγινε στην Αρκαδία;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ είπε...

Δεν γνωρίζω περισσότερα. Η ανακοίνωση είναι της Κεντρικής ΔΑΕΚ