Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η Durex επίσημος χορηγός του προγράμματος συνεργασίας και κινητικότητας φοιτητών Erasmus...

Ευτυχώς που ο ανεπτυγμένος κόσμος δεν έχει  Συσπειρώσεις, Παρεμβάσεις και  ΠΑΜΕ  σαν του Συλλόγου  ΠΕΡΙΚΛΗ, που να καταγγέλλουν  χορηγίες όπως συνέβη εδώ με το 7ο Δ.Σ Αγίας Παρασκευής,  γιατί αντιλαμβάνεστε  το τι θα είχαν σούρει οι οπισθοδρομικές  αυτές κομπανίες, στην  Ευρωπαϊκή Επιτροπή, επειδή έκανε  την Durex επίσημο χορηγό του Εράσμους.


Όπως διαβάζουμε... στη zougla το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Εράσμους, που χιλιάδες φοιτητές είχαν την τύχη να το γνωρίσουν από κοντά ζώντας για κάποιους μήνες σε κάποια πόλη του εξωτερικού αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα που οδηγούσαν  στη διακοπή του.

Τη λύση έδωσε η  εταιρεία προφυλακτικών Durex, η οποία ανακοίνωσε πως επιθυμεί να γίνει ο επίσημος χορηγός του Εράσμους από το 2014.

Ο Jonathan Winter-Bloke, ανώτατο στέλεχος της Durex, δήλωσε στο BBC: «Για εμάς ήταν μια τεράστια ευκαιρία που δεν μπορούσαμε να αγνοήσουμε. Πρόκειται για μία από τις αγαπημένες μας ομάδες του κοινού, πραγματικά οι Erasmus εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία μας. Ως εταιρεία είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική να γίνουμε μέρος της εικόνας του Erasmus. Καταλαβαίνουμε βέβαια πως η επιλογή μας μπορεί να “ξενίσει” κάποιους, όμως δεν θέλουμε να κοιτάμε τα αρνητικά».

Η Durex  θα αναλάβει περίπου το 70% των συνολικών εξόδων του προγράμματος, με αντάλλαγμα την αποκλειστική προμήθεια προφυλακτικών όλων των πάρτυ Erasmus, σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης.

Από την πλευρά της η Ευρωπαϊκή Επιτρόπη δείχνει αρκετά ευχαριστημένη, καθώς κατάφερε να απαλλαγεί από το τεράστιο κόστος του συγκεκριμένου προγράμματος και κυρίως εξασφάλισε την συνέχειά του...

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ είπε...

Συγγνώμη Καλυψώ αλλά αφαίρεσα το σχόλιο για κάποιες λέξεις που νομίζω ότι δεν ταιριάζουν στο ύφος του ιστολογίου...
Εντάξει να ειρωνευτείς όσο θέλεις την ηγεσία του ΠΕΡΙΚΛΗ -το έχω κάνει κι εγώ πολλές φορές άλλωστε- αλλά μην ξεχνάς ότι είμαστε εκπαιδευτικοί και οφείλουμε να κρατάμε ένα επίπεδο στο δημόσιο λόγο μας.