Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΔΑΚΕ Π.Ε: Όταν οι θύτες εμφανίζονται υποκριτικά ως θύματα… Οι αριστεριστές των Παρεμβάσεων - Συσπειρώσεων έσπειραν ανέμους και θερίζουν θύελλες

Τις τελευταίες ημέρες ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Πρωτοκλασάτα συνδικαλιστικά στελέχη των αριστερών Παρεμβάσεων – Συσπειρώσεων αναζητούν εναγωνίως «συμπαράσταση» επειδή συνάδελφοι που «σφαγιάστηκαν» από αυτούς αποκάλυψαν το διπρόσωπο ρόλο τους.
Οι κύριοι Βαϊνάς και Χρόνης απέδειξαν το πως αντιλαμβάνονται οι αριστερές Παρεμβάσεις - Συσπειρώσεις το ρόλο του αιρετού στα συμβούλια επιλογής και πως συμπεριφέρονται ή, καλύτερα, πως «σφαγιάζουν» συναδέλφους που δεν ανήκουν στην παράταξή τους...

...Οι παραπάνω συνάδελφοι, ως αιρετοί εκπρόσωποι του κλάδου, συμμετείχαν στις επιλογές Διευθυντών σχολικών μονάδων στη Γ’ Αθήνα δείχνοντας το «φιλεύσπλαχνο και φιλεκπαιδευτικό» χαρακτήρα τους βαθμολόγησαν με 3άρια και 5άρια συναδέλφους εκπαιδευτικούς που συμπτωματικά όλοι ήταν μέλη της παράταξης της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Συγκεκριμένα οι συνάδελφοί μας Αλεξανδράτος Χ., Δάτσικας Θ., Κυριάκος Χ. και οι συναδέλφισσες Βλαχαντώνη Μ. και Ατταλιώτου Κ. αξιολογήθηκαν – «τιμωρήθηκαν» και διώχθηκαν συνδικαλιστικά και υπηρεσιακά από τα στελέχη των Παρεμβάσεων την ίδια ώρα που τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου επιλογής τους βαθμολογούσαν πολύ υψηλότερα.
Οι αβάσιμες και αστήριχτες δικαιολογίες της αριστερής παράταξης των Παρεμβάσεων δεν πείθουν κανέναν. Είχαν προαναγγείλει τις ενέργειές τους και είχαν προγραμματίσει από καιρό την συνδικαλιστική «ανθρωποφαγία». Απέδειξαν την εμπάθειά τους και έπεσαν οι «φιλεκπαιδευτικές» και «φιλεργατικές» μάσκες τους. Την ίδια τακτική κράτησαν οι αιρετοί των Παρεμβάσεων - Συσπειρώσεων και σε άλλα Συμβούλια Επιλογής, όπως στη Σάμο και αλλού.
Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. αποκαλύπτει τη διπροσωπία και το λαϊκισμό των Παρεμβάσεων - Συσπειρώσεων. Από τη μία εμφανίζονται «φιλολαϊκοί» και «φιλεκπαιδευτικοί» και από την άλλη όταν έχουν στα χέρια τους θέσεις ευθύνης δείχνουν το στυγνό και αντισυναδελφικό πρόσωπό τους. Επιδιώκουν με την άρνηση και το λαϊκισμό να καλύψουν την ιδεολογική τους ένδεια και τα συνδικαλιστικά τους αδιέξοδα.
Τους θυμίζουμε λοιπόν ότι:
το ψέμα είναι κοντοπόδαρο
ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσει
Στις κρίσιμες και δύσκολες στιγμές που ζούμε απαιτείται συνεννόηση και κοινή προσπάθεια. Τα προβλήματα είναι κοινά και δεν έχουν θέση στον Κλάδο οι «διασπαστές» και οι υπηρέτες παρωχημένων δογμάτων και του λαϊκισμού.

Για τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Κόκκινος Χαράλαμπος Ανδρουλάκης Μάνος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε παιδιά, πώς συμβαίνει να είναi όλοι οι αυταρχικοί μέλη της ΔΑΚΕ;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ είπε...

Από πού προκύπτει αυτό;