Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Πάμε στοίχημα;

Όταν κάθονταν στα έδρανα της Αντιπολίτευσης, 30 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ζητούσαν επίμονα –και καλά έκαναν- κοινοβουλευτικό έλεγχο για τα όσα «στραβά» συνέβαιναν στον ΟΠΑΠ επί διοίκησης Χρήστου Χατζηεμμανουήλ και μιλούσαν για τη διαφάνεια και το συμφέρον τού υπό κρατικό έλεγχο οργανισμού.

Τώρα όμως που άλλαξαν οι καιροί και τα μερομήνια, χωρίς όμως να αλλάξουν οι λογικές της τακτοποίησης των δικών μας παιδιών, σιωπούν.

Την ώρα που η κυβέρνηση «κόβει» τα επιδόματα και τα δώρα μας, στον ΟΠΑΠ συνεχίζεται το πάρτι των υψηλών αμοιβών και του βολέματος των αρεστών καθώς τα πράσινα Golden Boys αντικατέστησαν τα γαλάζια παλικάρια της «σεμνότητας και ταπεινότητας»

Διαβάζω στην Ελευθεροτυπία ότι στη θέση του προηγούμενου προέδρου κα διεθύνοντος συμβούλου Χρ. Χατζηεμμανουήλ, ο οποίος κατείχε και τις δύο θέσεις με αμοιβή 15.000 ευρώ μηνιαίως, ορίστηκαν οι Χάρης Σταματόπουλος και Γιάννης Σπανουδάκης, προέδρος και διευθύνων συμβούλος της ΟΠΑΠ Α.Ε., αντίστοιχα με μηνιαίες αποδοχές 15.500 ευρώ έκαστος. Προβλέπονται μάλιστα και πρόσθετα bonus, τα οποία θα ορισθούν στη συνέχεια.

Και δεν είναι μόνο αυτό.

Οι παχυλοί μισθοί δεν περιορίζονται στο Νο 1 και το Νο 2. Στη νέα διοίκηση, συμμετέχει ως εκτελεστικό μέλος , ο Γ. Κυριακός,με μηνιαίες αποδοχές 8.000 ευρώ. Επειδή μάλιστα πιστεύει ότι θα έχει πολλή δουλειά, φρόντισε να προσληφθεί ως βοηθός του ένας δημοσιογράφος με αποδοχές άνω των 50.000 ευρώ το χρόνο….

Απ΄ ότι φαίνεται τα «σοσιαλιστικά» πάρτυ με τα "μικρά δωράκια", όπως έλεγε και ο αείμνηστος Ανδρέας, έχουν ήδη αντικαταστήσει επάξια τα «φιλελεύθερα» γλεντοκόπια.

Εξοχώτατε κύριε Πρωθυπουργέ...

με όλο το σέβας και την εκτίμηση.

Για περιορίστε λίγο τα ταξίδια -τρεις φορές το γύρο της γης έχετε κάνει ως τώρα - και ρίξτε καμιά ματιά στα του οίκου σας. Γιατί, κακά τα ψέματα, όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια που απ΄ότι φαίνεται ήταν και εξακολουθούν να είναι πολλά.

Αν δεν με πιστεύετε και αν δεν θέλετε να ακολουθήστε το παράδειγμά του, ρωτήστε τον προκάτοχό σας που αναπαύεται μακάρια στη Ραφήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: