Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Πέτρος Τατούλης: «Ο νέος αγώνας της κοινωνίας μας ξεκινά από το αίτημα για ένα άδολο και ακομμάτιστο πατριωτισμό»

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, για την Εργατική Πρωτομαγιά

Ο συμβολισμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς και η τιμή που επιφυλάσσει η κοινωνία μας στους αγώνες του εργατικού κινήματος με την απεργία αυτή, μας υπενθυμίζουν ότι οι κρίσεις έχουν διεξόδους, και ότι η εκκίνηση τους πηγάζει από τις κοινωνίες και την υπέρβαση που σε κάθε ιστορική στιγμή αυτές κάνουν.

Στην βαθύτατη οικονομική και πολιτική ανυποληψία στην οποία έχει βυθιστεί η χώρα μας, ο νέος αγώνας της κοινωνίας μας να ξεπεράσει τις αδυναμίες του συστήματος διακυβέρνησης, ξεκινά από το αίτημα για ένα άδολο και ακομμάτιστο πατριωτισμό.

Με όραμα που απαντά στην υπέρβαση αυτή των συμπολιτών μας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έχουμε δομήσει το πολιτικό πεδίο και το νέο συμβόλαιο με την κοινωνία, για να βγάλουμε τον τόπο μας από την κρίση. Το μέλλον της Περιφέρειας βρίσκεται στους φυσικούς πόρους, τις δυνάμεις και τις αξίες των συμπολιτών μας.

Το μήνυμα του αγώνα της Εργατικής Πρωτομαγιάς μας δίνει την δύναμη να προχωρήσουμε και να τιμήσουμε το συμβόλαιο αυτό που θα οδηγήσει στην δημιουργία της τοπικής μας οικονομίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Την δύναμη να αποτελέσουμε, στο νέο πολιτικό τοπίο της Ελλάδας των Περιφερειών, την ραχοκοκαλιά του συστήματος που θα εμπιστευτούν οι πολίτες και θα γίνει το όραμα για την Σύγχρονη Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: