Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Υπουργείο Παιδείας: Σχετικά με τις βίαιες ενέργειες ομάδας εκπαιδευτικών και την αναβολή ημερίδας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
Δελτίο Τύπου

Ομάδα εκπαιδευτικών, το Σάββατο 02/04/2011,εισέβαλε βίαια, επιτέθηκε φραστικά με υβριστικά συνθήματα στους ομιλητές και διέκοψε τις εργασίες ημερίδας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σε συνεδριακό κέντρο στο Περιστέρι.

Οι εν λόγω ενέργειες σημειώθηκαν στο πλαίσιο της προγραμματισμένης ημερίδας «Ο ρόλος του Διευθυντή στο Δημοτικό Σχολείο», με ομιλητές τον...

...Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρη Μπουραντά, τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Αναστάσιο Κριεμάδη, τον Υπεύθυνο Σπουδών ΙΝΕΠ της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, Χρήστο Μπουρσανίδη, και τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, Γεωργία Ψαρρά. Προσκεκλημένοι της ημερίδας ήταν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές.

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, καταδικάζει τη βίαιη συμπεριφορά από μια μειοψηφία εκπαιδευτικών, που κατ’ εξακολούθηση δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή διαλόγου, παραβιάζοντας κάθε αρχή Δημοκρατίας και διαβούλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: