Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Αστείες ιστοριούλες από το Υπουργείο Παιδείας

Λέω να μην γκρινιάξω σήμερα, μέρα που ναι, αν και σχόλιο αναγνώστη ανέσυρε στη μνήμη μου δηλώσεις της Άννας και της Εύης και με ... "διαολίζει"

Σαν "καλός" Χριστιανός όμως -παπαδοπαίδι γαρ- κρατιέμαι και το γυρίζω στο χαβαλέ...

- Στις 8 Μαρτίου, η Υπουργός Παιδείας, Α. Διαμαντοπούλου μιλώντας στο MEGA, δήλωνε, ότι δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται να τελειώνουν δηλαδή τα μαθήματα στο Λύκειο τόσο νωρίς για να γίνονται οι εξετάσεις και «δεσμεύτηκε» ότι οι φετινές Πανελλαδικές θα ξεκινήσουν το β΄15νθήμερο του Μαΐου

Προχθές το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των Πανελλαδικών. Τα μαθήματα λήγουν, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, στις 10 Μαΐου και οι εξετάσεις ξεκινούν στις 12 Μαΐου !!! Δηλαδή, κανονικά, αφού για την Υπουργό μας η 12η Μαΐου συμπεριλαμβάνεται στο β΄ 15πενθήμερο του Μάη....

Χαχαχα!!!

- Στις 16 Φεβρουαρίου 2011, η καθ΄ ύλην αρμόδια Υφυπουργός Παιδείας, Ε. Χριστοφιλοπούλου, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις επιλογές Διευθυντών Σχολείων, είπε, ότι φέτος θα γίνουν κρίσεις Διευθυντών και «δεσμεύτηκε» ότι το Υπουργείο θα ανακοινώσει τα σχετικά μετά τα μέσα Μαρτίου, όταν θα έχει ξεκαθαριστεί το τοπίο με τις καταργήσεις – συνενώσεις – ιδρύσεις σχολικών μονάδων.

Τελειώνει το 1ο Δεκαήμερο του Απρίλη και όλα παραμένουν ανοικτά… Οι συγχωνεύσεις επανεξετάζονται, οι ιδρύσεις κόλλησαν στο Δ.Ν.Τ, η εγκύκλιος για τις επιλογές Διευθυντών ακόμα γράφεται, η ραδιοαρβύλα για την παράταση της θητείας των Διευθυντών καλά κρατεί και εγώ, επειδή πρέπει να φύγω για την εκκλησία, βιάζομαι και τελειώνω με ένα δεύτερο …. Χαχαχα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: