Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Καταγγελία της Δ.Ο.Ε κατά του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Αττικής

Για αλαζονεία και "βαρβαρότητα" κατηγορεί   τον Περιφερειακό Διευθυντή Αττικής το Δ.Σ της Δ.Ο.Ε επειδή και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας  :
 "...Στη σημερινή (24/9/2013) συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε στις 7:00 π.μ. η Δ.Ο.Ε. στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής με σκοπό να σταματήσει: α) την άδικη διαδικασία των μετακινήσεων συναδέλφων εκτός του ΠΥΣΠΕ που ανήκουν οργανικά και β) την απόπειρα επιβολής καθεστώτος «διαθεσιμότητας» στην εκπαίδευση, ο Περιφερειακός Διευθυντής:

1. Ζήτησε την επέμβαση των ΥΜΕΤ προκειμένου να αποτρέψει την είσοδο αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στην περιφέρεια και των συναδέλφων που υπόκεινται σε πρωτοφανή ταλαιπωρία και διωγμό. Τους «επιστράτευσε» να καταστείλουν την ειρηνική διαδήλωση και συγκρούστηκαν με τα μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

2. Αγνόησε το αίτημα συνάντησης της Δ.Ο.Ε. και παρά την αποχώρηση των δυο (2) αιρετών εκπροσώπων μας του ΑΠΥΣΠΕ (Ματθαίου και Χρόνη) συνέχισε απτόητος τη διαδικασία που προσβάλλει τον εκπαιδευτικό κόσμο."

 Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. θεωρώντας  άδικες και παράνομες τις διαδικασίες μετακίνησης, θα τις προσβάλλει νομικά ενώ για αύριο 25/9/2013 και ώρα 7:00 π.μ. καλεί  τους εκπαιδευτικούς  έξω από τα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής σε παράσταση διαμαρτυρίας που στόχο έχει να μη συνεδριάσει το ΑΠΥΣΠΕ και να μην μετακινηθούν συνάδελφοι εκτός του ΠΥΣΠΕ."

Η Ανακοίνωση της Δ.Ο.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: