Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σε φορείς και στη Δ/νση Π.Ε Β΄Αθήνας

Θυμίζω στους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και για φορείς λήγει την Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012.

Στη Δ/νση Π.Ε Β΄Αθήνας οι αιτήσεις υποβάλλονται:...
α) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μόνο στο apospaseis@dipevath.gr
β) μέσω φαξ στο 2108063626
γ) σε εξαιρετικές περιπτώσεις και αν δεν είναι δυνατή η υποβολή αίτησης με κάποιον από τους παραπάνω τρόπους τότε μπορεί να υποβληθεί αυτοπροσώπως στο Παράρτημα της Διεύθυνσης: Δήμητρος 8, Μαρούσι.

Όλες οι αιτήσεις θα πρωτοκολλούνται και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για την πορεία της αίτησής τους μέσω του δικτυακού τόπου της Διεύθυνσης. Επιβεβαίωση θα αποσταλεί και στο προσωπικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κάθε εκπαιδευτικού. Μετά την ηλεκτρονική καταχώριση των αιτήσεων, οι εκπαιδευτικοί θα κληθούν σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν για τον έλεγχο/παραλαβή του ηλεκτρονικά καταχωρισμένου αντιγράφου της αίτησής τους και την υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο Παράρτημα της Διεύθυνσης στο Μαρούσι.

Ο Διευθυντής της Δ/νσης Π.Ε Β΄Αθήνας, Πάρις Βεντήρης, με ανοιχτή πρόσκληση καλεί τους εκπαιδευτικούς με αυξημένα προσόντα (πρόσθετες σπουδές σε πληροφορική ή οικονομικά ή Δημόσια διοίκηση ή νομικά) εφόσον το επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση απόσπασης στη Β΄Δ/νση και δηλώνει ότι: «Με όρους διαφάνειας, αντικειμενικότητας και με πρώτο κριτήριο την επιστημονική κατάρτιση και την διάθεση για προσφορά , στο βαθμό που μου αναλογεί, θα υποστηρίξω κάθε τέτοια αίτηση»

Συνημμένα:

Εγκύκλιος Αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ Σχολ. Έτους 2012-2013

Εγκύκλιος Αποσπάσεων σε Υπηρεσίες και Φορείς ΥΠΔΒΜΘ Σχολ. Έτους 2012-2013

Αίτηση Απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ Σχολ. Έτους 2012-2013

Αίτηση Απόσπασης σε ΚΕΔΔΥ Σχολ. Έτους 2012-2013

Αίτηση Απόσπασης σε Υπηρεσίες και Φορείς ΥΠΔΒΜΘ Σχολ. Έτους 2012-2013

3 σχόλια:

sofilab είπε...

ρίξε μια ματιά εδώ συνάδελφε Γιάννη
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=65032

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ είπε...

Το έχω δει ... Με πρώτη ματιά καλό φαίνεται... Θα δούμε αν θα ισχύσει

Δημήτρης Γκότζος είπε...

H υποβολή των αιτήσεων με email ή με φαξ συμβάλλει στην ταχύτερη διεκπεραίωσή τους και στη μικρότερη ταλαιπωρία των εκπαιδευτικών γι αυτό καλό θα είναι να προτιμηθεί. Αν ωστόσο κάποιος επιμένει να υποβάλει την αίτηση αυτοπροσώπως τονίζεται ότι αυτό πρέπει να γίνει στο Παράρτημα της Διεύθυνσης στο Μαρούσι και όχι στην Αγία Παρασκευή!