Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Για έναν φίλο

Ο Βαγγέλης Ντεμίρης σαρώνει στη Β΄Αθήνας- πριν ένα χρόνο πήρε 586 ψήφους- και για περισσότερα από δέκα χρόνια, είναι αιρετός στο ΠΥΣΠΕ, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚ. Τον ξέρω από παλιά αλλά τα τρία τελευταία χρόνια που είμαι και εγώ αιρετός, συνεργαζόμαστε καλά στο ΠΥΣΠΕ –με αντιπαραθέσεις και εντάσεις βεβαίως βεβαίως- και έχουμε δομήσει μια ωραία σχέση που μας επιτρέπει να λεγόμαστε φίλοι… Συναδελφικός, διεκδικητικός, αλλά πάνω από όλα ωραίος άνθρωπος με ευαισθησίες, αγαπητός σε συναδέλφους απ΄ όλους τους πολιτικούς χώρους.

Εδώ και καιρό...

είχε εκφράσει την αντίθεση του στην κυβερνητική πολιτική και κρατούσε αποστάσεις από την ηγετική ομάδα της παράταξής του επιλέγοντας τη σιωπή ως πολιτικοσυνδικαλιστική στάση.Χθες όμως ήταν ξεκάθαρος και με έντονα συναισθηματικό λόγο, από το βήμα της Συνέλευσης του Συλλόγου του στο Μαρούσι, ανακοίνωσε την παραίτησή του από αιρετός του ΠΥΣΠΕ και την απόφασή του να απέχει- ελπίζω όχι για πάντα- από τα συνδικαλιστικά δρώμενα.

Θέλω να τον ευχαριστήσω για την συνεργασία αλλά κυρίως για το μάθημα αξιοπρέπειας που παραδίδει με τη στάση του

Να σας εκμυστηρευτώ κάτι που λέμε μεταξύ μας: Το κέρδος από το συνδικαλισμό είναι ότι γνωρίζεις ανθρώπους που ενώ τους θεωρείς αντίπαλους τελικά ανακαλύπτεις ότι σε ενώνουν πολλά και εν πάση περιπτώσει πολύ περισσότερα σε σχέση με κάποιους άλλους που θεωρούνται δικοί σου

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαγγέλης έχει γνήσια και ανυπόκριτη κομματική και παραταξιακή συνείδηση, γι'αυτό και τα ιδεολογικά του αντανακλαστικά αντέδρασαν υγειώς και μ'εντιμότητα.

Εσύ όμως ποια σχέση μπορεί να έχεις με τον Ντεμίρη, αφού με Τατούλη, Σταθόπουλο και Σαμαρά φτιάχνεις μια σούπα εμετικής συνταγής, που δείχνει μάγειρα ανερμάτιστο με τσελεμεντέ φθηνής λαμογιάς...;;;!!!

Άσε λοιπόν το Βαγγέλη στην περηφάνεια του και άντε με την παρέα σου να φάτε κανένα κοψίδι και σπληνάντερο και να σχεδιάσετε τι άλλο θα διαβρώσετε! Μπλιαχ!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ είπε...

Μόνο αυτά; Γράψε κι άλλα ... Το blog μεταξύ άλλων αποτελεί και μέσο εκτόνωσης

Ανώνυμος είπε...

αφού λοιπόν ανακάλυψες τον κοινό τόπο, τι σε εμποδίζει να φύγεις από την κομματική στάνη; ερώτηση φιλοσοφική αλλά και προσωπική...Ελένη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ είπε...

Δεν νιώθω ότι είμαι σε καμιά κομματική στάνη Ελένη. Εδω στη ΔΑΚΕ του ΠΕΡΙΚΛΗ κυριαρχεί η φιλελεύθερη αντίληψη αφού έχουμε κατακτήσει το δικαίωμα να λέμε τη γνώμη μας να έχουμε άποψη και να διατυπώνουμε ελέυθερα τους συλλογισμους μου. Δες για παράδειγμα αυτά που είπα το καλοκαίρι στη Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε στο http://logothetis63.blogspot.com/2011/06/80_3969.html

ΥΓ. Αν υποψιαστώ όμως ότι συμβαίνει κάτι διαφορετικό θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρώνοντας στην απάντησή σου στα λεγόμενα της Ελένης, νομίζω ότι ήδη έχεις φύγει από την καλή παρέα των φίλων της ΔΑΚΕ που δημιούργησαν την παράταξη αυτή για να δούμε την άλλη πλευρά των εκπαιδευτικών που δεν χρησιμοποιούν ττην παράταξη ΜΟΝΟ για δικό τους όφελος αλλά μεριμνώντας για όλους τους εκπαιδευτικούς οπουδήποτε κι αν ανήκουν αρκεί να το ζητήσουν "φίλε" Γιάννη!

Ανώνυμος είπε...

για όλα φταιν οι γκόμενες ? !
μαλλον
αλλιως πως να εξηγηθεί η αναρρίχηση των συνδικαλισταράδων -ενθεν και ενθεν-στους διευθυντικούς θώκους,φέτος λ.χ? Ας πούμε για παράδειγμα,Ντεμίρης και μόρια στα επιστημονικά κριτήρια(3) καμία σχέση με τα μόρια συνέντευξης (15)...και για σένα Γιαννάκη δεν είδα παρά διπλωματικούς ελιγμούς προς ίδιον όφελος και τα λοιπά και τα λοιπά...Ομολογώ πάντως πως επί της ουσίας είσαι κομματάκι καλυτερότερος του "φίλου" Βαγγελάκη
μην ξεράσω για την ανυπόκριτη ...συνείδηση! ΠΑΡΑΛΟΓΟΟΟ (που είσαι να μου απαντήσεις?)!
γλυψε γλυψε κατι μενει στο τέλος ...αλλα μάλλον τέτοιους αξίζουν αυτοί που τους ψηφίζουν...Το δυστύχημα είναι ότι υποφέρουν και οι υπόλοιποι τα ίδια και τα ίδια (σε πρόσωπα, ιδεολογίες και ιδεολογήματα, συμπεριφορές και στερεότυπα κλπ κλπ)
Βαρέθηκα ,σιχάθηκα κι αηδίασα με τα γκομενιλίκια σας-κυριολεκτικά (με όσες έλκονται από την εξουσία που τους μοστράρετε ως αφροδισιακό...) και μεταφορικά (με την εξουσία και την καρέκλα )
αντε γεια!

Ανώνυμος είπε...

Τη ΔΑΚΕ του ΠΕΡΙΚΛΗ, σιγά-σιγά και μεθοδικά, με επιλεγμένες περικοπές και παρε'ί'στικες προσθήκες την έχεις φέρει στα μέτρα σου(κοινώς σαν τα μ...ρα σου).
Γι'αυτό και σε κάθε κρίση εντός ΔΑΚΕ που σ'αγγίζει, επιστρατεύεις την κλίκα σου (τα λαμόγια του σπληνάντερου).
Σιγά-σιγά όμως ο κόσμος μαθαίνει και βλέπει και η ΔΑΚΕ εσωτερικά και εξωτερικά βράζει.
Ήδη προχθές υποψήφιός σας στο ψηφοδέλτιο(που δεν ανήκει στην κλίκα σου) μου τα'λεγε). Η σιωπή και η απουσία πρώην πρωταγωνιστών βοά!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ είπε...

Προς ανώνυμο που γράφει:
"...Βαρέθηκα ,σιχάθηκα κι αηδίασα με τα γκομενιλίκια σας-κυριολεκτικά (με όσες έλκονται από την εξουσία που τους μοστράρετε ως αφροδισιακό...) και μεταφορικά (με την εξουσία και την καρέκλα )"

Τι είναι αυτά που γράφεις βρε παιδί μου; Θες να μου κλείσεις το σπίτι; Ήδη έπεσαν οι πρώτες παντοφλιές

Ανώνυμος είπε...

Τα λαμόγια, όταν τα φτύνεις, χαμογελούν και λένε:
Ax, καλέ... ψιχαλίζει!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ είπε...

Καλέ μου ανώνυμε 5/11/11 11:23 π.μ.... Το χιούμορ, ο αυτοσαρκασμός και η σάτιρα στρογγυλεύουν τις εγωιστικές μας γωνίες και μας κάνουν πιο φιλικούς και πιο ανθρώπινους

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΔΑΚΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΙΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΡΛΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΙΠΠΕΥΣΕΙ...(ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΔΑΚΕ)

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/#!/pages/%CE%88%CE%BE%CF%89-%CF%84%CE%B1-%CE%9B%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CE%B6%CF%89%CE%AE-%CE%BC%CE%B1%CF%82/111176442164