Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση Δ/ντών Δημοτικών Β΄Αθήνας με τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών και τον Δ/ντή Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄Αθήνας

Περισσότεροι από εκατό Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων πήραν μέρος στην κοινή σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Κώστα Μανιάτη και το Δ/ντή Εκπαίδευσης Π.Ε Β΄Αθήνας κ. Πάρι Βεντήρη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην οδό Μεσογείων.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την εφαρμογή του Καλλικράτη, τη λειτουργία των Σχολικών Επιτροπών και την αυτοδιοίκηση γενικότερα.

Δείτε φωτογραφίες, ένα σχόλιο και ένα υστερόγραφο...



















Πώς κάθεσαι έτσι ρε φίλε εκεί αριστερά... Στο καφενείο του χωριού σου νομίζεις ότι είσαι;










Δεν μπορώ να πω ότι έγινα σοφότερος ακούγοντας τον κ. Αντιπεριφερειάρχη ο όποιος εμφανίστηκε απροετοίμαστος, ολίγον ειρωνικός και αρκετά νευρικούλης…. Επικέντρωσε στις συνδικαλιστικές του περγαμηνές, χτυπούσε το χέρι στο έδρανο για να μας επαναφέρει στην τάξη και με γνωστική έπαρση κούνησε διδακτικά, αμέτρητες φορές το δάχτυλο λέγοντας ότι μόνον αυτός γνωρίζει και όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί δεν καταλαβαίνουμε τα θέματα και τις δυσκολίες τους. Δικαιολογημένα πολλοί Διευθυντές τα πήραν -κάποιοι σηκώθηκαν να φύγουν- προς στιγμή επικράτησε ένταση αλλά με την πυροσβεστική παρέμβαση του Δ/ντή Εκπαίδευσης Πάρι Βεντήρη τα πνεύματα ηρέμησαν.


Υ.Γ Φήμες θέλουν τον κ.Αντιπεριφερειάρχη υποψήφιο βουλευτή στις επερχόμενες εκλογές. Δεν είμαι σε θέση να τις επιβεβαιώσω ή να τις διαψεύσω αλλά μεταξύ μας, αν πολιτευτεί με αυτό το στυλάκι δεν τον βλέπω να έχει και πολλή τύχη….

Δεν υπάρχουν σχόλια: