Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Αλλάζουν οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης

Προκήρυξη για την ανάδειξη των νέων Περιφερειακών διευθυντών Εκπαίδευσης, ετοιμάζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου παιδείας καθώς παύουν οι νυν που επιλέχθηκαν επί υπουργίας Άννας Διαμαντοπούλου.

Αυτό προέκυψε από τη συνάντηση του υπουργού Παιδείας Κ. Α:ρβανιστόπουλου με τους 13 Περιφερειακούς Διευθυντές, ο οποίος τους είπε ότι οι διαδικασίες προκήρυξης των θέσεών τους θα γίνουν... πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος εξήγησε στους Περιφερειακούς Διευθυντές πως οι αλλαγές θα γίνουν στο πλαίσιο της συμφωνίας των τριών κομμάτων που συγκυβερνούν.

Ήδη τελευταίο διάστημα για το θέμα αυτό υπήρξε συνεργασία μεταξύ του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου και της πρώην υφυπουργού Παιδείας Εύης Χριστοφιλοπούλου , προκειμένου να συναινέσει το ΠΑΣΟΚ , ως συγκυβέρνηση, στις αλλαγές των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η προκήρυξη αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα σύντομα , προκειμένου το Γενάρη να έχουν ήδη επιλεγεί οι νέοι περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης.

esos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: