Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Στην τάξη ξανά ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος

Αν και συνέβη το Σεπτέμβρη στην Αρκαδία, ομολογώ - τι Αρκάς είσαι εσύ ωρέ;-ότι το έμαθα απόψε. Να είναι καλά ο συνάδελφος Βασίλης Φουρτούνης που... το έγραψε εδώ. 

 Ο δάσκαλος Τάσος Αποστολόπουλος, πρώην Γενικός Γραμματέας της  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος- μιλάμε για μεγάλο πόστο, πάνω ακόμα και  από αυτόν  εδώ το  φίλο μου - μόλις τον ξήλωσαν από τη θέση του, [ΞΕΡΕΤΕ ΠΏΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΆ ΠΑΝΤΑ] προτίμησε την τάξη αν και βάσει νόμου θα μπορούσε να γίνει Σχολικός Σύμβουλος ή να πάει σε κανένα γραφείο για χαλάρωση...

Παντελονάτος ο   Τάσος και μπράβο του, γιατί και το αυτονόητο στις μέρες μας  χρειάζεται επιβράβευση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας μην ξεχνάμε και τον κ.Σταύρο Χαραλάμπους που διετέλεσε διευθυντής εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής , αργότερα Β΄Αθήνας , υπήρξε πρόεδρος του ΚΥΣΠΕ και τους τελευταίους μήνες πριν συνταξιοδοτηθεί επέστρεψε στην οργανική του θέση ως δάσκαλος. Ευτυχώς υπάρχουν και τέτοια παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που κλείνουν την επαγγελματική τους καριέρα εκεί ακριβώς που την ξεκίνησαν:ως δάσκαλοι,αψηφώντας τις όποιες καρέκλες και αν κάθισαν!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ είπε...

Άλλος ένας παντελονάτος λοιπόν.