Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Τράβα μπροστά κοίτα ψηλά

 Το όγδοο κατά σειρά βιβλίο που έγραψε ο συνταξιούχος συνάδελφος Θανάσης Καλογερόπουλος με τίτλο «Τράβα μπροστά κοίτα ψηλά» εκδόσεις Μαλλιάρης Παιδεία, παρουσιάστηκε την Παρασκευή το βράδυ σε εκδήλωση που οργάνωσαν στο 1 Δ.Σ Αγίας Παρασκευής οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου.

 Εξαιρετική η παρουσίαση από τον αιρετό του ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής, Λευτέρη Μαραγκουδάκη αλλά και... η ανάγνωση αποσπασμάτων από τους ηθοποιούς Τερψιχόρη Γκιόκα και Αντώνη Αλεξίου με τη συνοδεία της κιθάρας της Αντιόπης .

Για το βιβλίο και το συγγραφέα μίλησαν ακόμα ο Διευθυντής του 1ου Δ.Σ Αγίας Παρασκευής Σταύρος Δημαράκης και ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Γιαννακόπουλος ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο  επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, Γιάννη Σταθόπουλος, η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αγίας Παρασκευής , Αύρα Καράμπελα και αρκετοί συνάδελφοι από σχολεία της πόλης.

 Στο τέλος της εκδήλωσης ρώτησα το συγγραφέα, τι θα έγραφε σε μια σειρά για το βιβλίο...
«Τονίζει τις αδυναμίες τα ελαττώματα και τα προτερήματά μας και αναζητεί τον κήπο όπου ο άνθρωπος θα μπορεί να φυτεύει ελπίδα και αγάπη...»


Σε πρώτο πλάνο ο Διευθυντής του 1ου Δ.Σ Αγίας Παρασκευής με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων






Ο συγγραφέας Θανάσης Καλογερόπουλος





Ο Διευθυντής του 1ου Δ.Σ Αγίας Παρασκευής, Σταύρος Δημαράκης
Ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής , Βασίλης Γιαννακόπουλος
Ο συγγραφέας με τον παρουσιαστή του βιβλίου,  αιρετό  του  ΠΥΣΠΕ Αν. Αττικής, Λευτέρη Μαραγκουδάκη
Ο συγγραφέας με τη σύζυγό του και συνάδελφο, Ελένη Καλογεροπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια: