Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Επιστολή του Σωτήρη Γεωργόπουλου , υποψηφίου για το ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας

Διευθυντής του 6ου Δ.Σ Βριλησσίων και Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών "Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ" ο Σωτήρης Γεωργόπουλος, με επιστολή του  ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς  της Β΄Αθήνας για την υποψηφιότητά του στο ΠΥΣΠΕ με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ και καταθέτει μερικές σκέψεις...

Συναδέλφισσα – συνάδελφε της Δ/νσης Β΄ Αθήνας,

 Πιστεύοντας ακράδαντα στην αυτονόητη ισονομία, στη διασφάλιση και προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των συναδέλφων και τη διαφάνεια στη λειτουργία των συμβουλίων
θέτω στην κρίση σου την υποψηφιότητά μου για το ΠΥΣΠΕ στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2012, διεκδικώντας την ψήφο και...την εμπιστοσύνης σου για:

• να είμαι δίπλα σου για την προώθηση και στήριξη κάθε δίκαιου και νόμιμου αιτήματός σου

• να αγωνίζομαι με συνέπεια και ευαισθησία για την ισονομία όλων των συναδέλφων χωρίς διακρίσεις

 • να γίνεται σεβαστή η αξιοπρέπεια και η προσωπικότητα του κάθε εκπαιδευτικού

 Θεωρώ πως στις δύσκολες στιγμές που περνά κάθε εκπαιδευτικός και κάθε Έλληνας, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η ενότητα όλων μας. Η καθημερινότητα του καθενός μας και των σχολείων μας είναι σημαντική και πρέπει να παραμείνει ο χώρος εργασίας μας ανθρώπινος, αξιοπρεπής και χαρούμενος…. τουλάχιστον για μας.

Θέλω να σε διαβεβαιώσω πως ο ρόλος μου ως αιρετός εκπρόσωπος στο ΠΥΣΠΕ αποτελεί για μένα τιμή και θέλω να μπορώ πάντα να κοιτάζω τον καθένα στα μάτια όντας χρήσιμος. 


 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 
Δ/ΝΤΗΣ 6ου ΔΗΜ. ΣΧ. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ» 
Υποψήφιος Αιρετός ΠΥΣΠΕ με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ/ΠΕ
 ΤΗΛ. 6973256860
e-mail: georgsot@gmail.com – georgsot@sch.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: