Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου "Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ" στα Γραφεία της Β΄Δνσης Π.Ε Αθήνας

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. 3ου ΓΡΑΦΕΙΟΥ Β’ Δ/ΝΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Το επίμαχο θέμα των συγχωνεύσεων σχολείων, παίρνει άλλες διαστάσεις στην περιοχή μας, μετά τη δήλωση του διευθυντή της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Β΄Αθήνας, ότι «πρόκειται να συγχωνευτούν τα συστεγαζόμενα», αλλά ... «θα χαθούν μόνο 5-6 οργανικές θέσεις»
Είναι φανερό ότι η γνώμη γονιών και εκπαιδευτικών, αλλά και των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, που είναι κατηγορηματικά αντίθετοι με κάθε συγχώνευση σχολείου, δε μετρά για τους υποτακτικούς του Υπουργείου Παιδείας.
Ο δρόμος που έχουμε ακολουθήσει μέχρι τώρα έχει φέρει αποτελέσματα. Ο αγώνας για το αυτονόητο συνεχίζεται : ο αγώνας για την...υπεράσπιση του σχολείου των παιδιών μας. Ο αγώνας για να μη μετατραπεί το σχολείο σε γιγάντιο απρόσωπο εργοστάσιο παραγωγής αμόρφωτων απασχολήσιμων. Για να μη γίνει το σχολείο μας διαφημιστική ταμπέλα των χορηγών. Όλοι μαζί θα τους σταματήσουμε.

Επόμενο βήμα την Πέμπτη 10 Μάρτη 2011, στις 1,30 μ.μ. μαζική παράσταση στο γραφείο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Β΄ Αθήνας.
- Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας προκηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 10/3/2011 από τις 12 μέχρι τις 3 μ.μ. για να μπορέσουν οι συνάδελφοι να παραστούν στην παράσταση διαμαρτυρίας.
- Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων και τις Ενώσεις Γονέων να πάρουν σχετικές αποφάσεις και να συμμετέχουν στην κινητοποίηση μαζικά.
- Καλούμε τους Δημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους που ήδη έχουν εκφραστεί κατά των συγχωνεύσεων – καταργήσεων σχολείων στους δήμους τους, να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στην κινητοποίηση.
- Καλούμε τους μαζικούς φορείς και τα σωματεία των εργαζόμενων της περιοχής μας σε συμμετοχή σ΄ αυτή την κινητοποίηση. Τα θέματα της παιδείας αφορούν ολόκληρο το λαό και τους εργαζόμενους.
- Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής όσων θέλουν να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση, ο Σύλλογος μας θα ναυλώσει πούλμαν, που θα ξεκινήσει την Πέμπτη στις 12,30 μ.μ. από το άγαλμα της Ηλέκτρας Αποστόλου στο Ηράκλειο, μπρστά από το 1ο-8ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου. (Εκεί που γίνεται η λαϊκή αγορά του Ηρακλείου).

ΙΣΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ...
... ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ!!!
ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ... ... ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ !!!
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ !!!
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: