Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ερευνα για τα «μαϊμού» μεταπτυχιακά

Στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης βρίσκονται οι καταγγελίες για χορήγηση από Πανεπιστήμια του εξωτερικού παράνομων μεταπτυχιακών τίτλων έναντι αμοιβής σε εκπαιδευτικούς, οι οποίοι διεκδικούν θέσεις σχολικών συμβούλων, διευθυντών και υποδιευθυντών σχολείων...

...Στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης βρίσκονται οι καταγγελίες για χορήγηση από Πανεπιστήμια του εξωτερικού παράνομων μεταπτυχιακών τίτλων έναντι αμοιβής σε εκπαιδευτικούς, οι οποίοι διεκδικούν θέσεις σχολικών συμβούλων, διευθυντών και υποδιευθυντών σχολείων.

Το υπουργείο Παιδείας έδωσε εντολή για διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης στο νομό Χαλκιδικής, όπου υπήρξαν οι συγκεκριμένες καταγγελίες και, εφόσον προκύψουν στοιχεία που τεκμηριώνουν τις παραπάνω καταγγελίες, θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα. Ζητήθηκε από διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να στείλουν για έλεγχο στο υπουργείο τους μεταπτυχιακούς τίτλους που έχουν κατατεθεί από εκπαιδευτικούς και έχουν αποκτηθεί από Πανεπιστήμια του εξωτερικού, με τις αντίστοιχες ισοτιμίες του ΔΟΑΤΑΠ.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: