Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση της Εκπαιδευτικής Συσπείρωσης του "ΠΕΡΙΚΛΗ" για τις συγχωνεύσεις

Συνάδελφισσες ,-οι

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε στις 13/3/2011 τις αποφάσεις του για τις συνενώσεις - καταργήσεις - υποβιβασμούς σχολείων.Με βάση τους πίνακες προκύπτει το γεγονός ότι στη Β΄Δ/νση Π.Ε Αθήνας χάνονται 50 οργανικές θέσεις δασκάλων!...

...Στη συνάντηση του Δ.Σ του συλλόγου μας «Περικλής» ο προϊστάμενος και συνδικαλιστής της κυβερνητικής παράταξης (ΠΑΣΚ) Πάρις Βεντήρης «διαβεβαίωνε» για -4 οργανικές θέσεις.

ΣΤΗ Β΄ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Αναλυτικά ανά κατηγορί
α οι οργανικές θέσεις που χάνονται : Συνενώσεις: - 32 Καταργήσεις:-12 Υποβιβασμοί:- 6 Σύνολο: -50

Για να δείτε τις αλλαγές στα σχολεία του συλλόγου μας κάντε κλικ στον πίνακα)

Καταργήσεις και υποβιβασμοί σχολικών μονάδων του συλλόγου μας δεν προβλέπονται. Για τα Νηπιαγωγεία του συλλόγου μας δεν προβλέπεται καμία μεταβολή. Προαγωγές σχολικών μονάδων δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί γιατί χρειάζονται την έγκριση του υπουργείου Οικονομικών όπως λένε από το υπουργείο Παιδείας.

Αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι για το 2ο- 3ο Δημ. Σχ. Χολαργού ενώ αρχικά υπήρχε πρόταση για υποβιβασμό μετά από τις καθολικές αντιδράσεις και των εκπαιδευτικών του σχολικού συγκροτήματος δεν υπήρξαν αλλαγές!

Συνάδελφισσες, -οι,

Στην εποχή των μνημονίων και του ΔΝΤ
Μην περιμένετε τίποτα από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις του κυβερνητικού συνδικαλισμού (ΠΑΣΚ) και κομματικού συνδικαλισμού (ΔΑΚΕ).
Ακόμα και για το ζήτημα των συγχωνεύσεων –καταργήσεων έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να μην εκδηλωθούν αντιδράσεις, είτε βάζοντας πλάτη στην κυβέρνηση (ΠΑΣΚ), είτε λειτουργώντας με ιδιοτελή κίνητρα, βλέπε κρίσεις διευθυντών (ΔΑΚΕ)
Πάρτε την υπόθεση υπεράσπισης της δημόσιας Παιδείας και των εργασιακών και μισθολογικών μας δικαιωμάτων στα χέρια σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: