Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Δηλώσεις για μεταθέσεις - οριστικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών εντός ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας

Τα οργανικά κενά και η υποβολή δηλώσεων (μέχρι Παρασκευή 28Ιουνίου) εδώ 

Πεντέξι  λόγια προς τους ενδιαφερόμενους:

 -Η  διαδικασία είναι διαφανής και αδιάβλητη, αυτό να ακουστεί.

 - Εκτός από τα οργανικά  κενά που εμφανίζονται στους σχετικούς πίνακες  υπάρχουν και τα πιθανά κενά που... μπορεί ο καθένας να δηλώσει. Πιθανά κενά είναι  οι οργανικές θέσεις που έχουν  συνάδελφοι που ζητάνε μετάθεση στην περίπτωση που θα ικανοποιηθεί η αίτησή τους.  Τα πιθανά κενά θα τα βρείτε παρατηρώντας τους σχετικούς πίνακες. (Θέλει λίγο ψάξιμο αλλά αξίζει τον κόπο)

- Συνήθως οι συνάδελφοι που έχουν οργανική  σε μη λειτουργούντα σχολεία [ 12 Δ.Σ Αγ.Παρασκευής, 2 Δ.Σ Πεντέλης,3 Δ.Σ  Λυκόβρυσης, 9 και 10 Δ.Σ Κηφισιάς, 14 Νηπ. Αγ. Παρασκευής,2 Νηπ. Ψυχικού,17 Νηπ. Χαλανδρίου,2 Νηπ. Φιλοθέης,6 Νηπ. Πεύκης,10 Νηπ Μεταμόρφωσης ... μια μικρή διόρθωση εδώ] ζητούν μετάθεση ενώ πολλοί  πιστεύουν στον αστικό μύθο ότι τάχα  κινδυνεύουν περισσότερο από αυτούς που είναι στη διάθεση, αν πάρουν οργανική σε μη λειτουργούντα, δεν τα δηλώνουν και αυτό είναι λάθος. Οι κατέχοντες  οργανική σε μη λειτουργούντα σχολεία χαρακτηρίζονται λειτουργικά υπεράριθμοι, προηγούνται στις προσωρινές τοποθετήσεις όσων βρίσκονται στη διάθεση ή ζητούν απόσπαση και συνήθως το Σεπτέμβριο πάνε στο σχολείο της 1ης τους επιλογής. (Εγώ προσωπικά αν ήθελα ντε και καλά να πάρω οργανική θα τα δήλωνα...)

- Η σειρά του κάθε συναδέλφου στον πίνακα είναι διαφορετική σε κάθε  δήμο δεδομένου ότι η εντοπιότητα και η συνυπηρέτηση ισχύουν μόνο στον συγκεκριμένο Δήμο.

- Οποιαδήποτε προσπάθεια υπολογισμού των μορίων που απαιτούνται για την κατάληψη μιας συγκεκριμένης οργανικής θέσης είναι μάταιη. Οι τιμές των μορίων διαμορφώνονται από το βασικό νόμο της αγοράς: της προσφοράς και της ζήτησης ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: