Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Περί υποβολής Δηλώσεων Τοποθέτησης στη Δ/νση Π.Ε Β΄Αθήνας

Στην ιστοσελίδα της Β΄Αθήνας, αναρτήθηκαν χθες τα οργανικά κενά  και καλούνται οι οργανικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί παρελθόντων ετών να υποβάλουν δήλωση μέχρι τις 21 Ιουνίου.

Η αιρετός του ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας Κατερίνα Λεμπέση διευκρινίζει ότι η υποβολή της δήλωσης αφορά αποκλειστικά... εκπαιδευτικό [ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ] ο οποίος είχε χάσει την οργανική του από συγκεκριμένο σχολείο λόγω υποβιβασμού και τώρα, αφού στο σχολείο αυτό προέκυψε οργανικό κενό, μπορεί  εφόσον το επιθυμεί να το δηλώσει [το λέει και ο νόμος αυτό]και να ξαναπάει οργανικά.

Επομένως  η συγκεκριμένη δήλωση τοποθέτησης δεν αφορά τους εκπαιδευτικούς που ήρθαν με μετάθεση από άλλα ΠΥΣΠΕ ή βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ΄ή ζητούν βελτίωση οργανικής εντός ΠΥΣΠΕ ή πιθανόν να κριθούν λειτουργικά υπεράριθμοι το Σεπτέμβριο.  Όλοι αυτοί ας μελετήσουν για την ώρα τα οργανικά κενά και ας περιμένουν την πρόσκληση της Διεύθυνσης για τις δικές τους δηλώσεις τοποθέτησης.

Yστερόγραφο:


Επειδή πολλές φορές μας αναστατώνει   το μακρύ και το κοντό του καθενός, σχετικά με υπεραριθμίες,οργανικότητες, λειτουργικότητες κλπ ας ενημερωνόμαστε  από αξιόπιστες πηγές, που τέτοιες  για τη Β΄Αθήνας είναι η  ιστοσελίδα της Διεύθυνσης και οι  δύο αιρετοί μας (Κατερίνα Λεμπέση τηλ.6972880893 και Δημήτρης Πολυχρονιάδης τηλ.6945394406)

Δεν υπάρχουν σχόλια: