Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

1ο Μαθητικό Συνέδριο Δημοτικών Σχολείων Αγίας Παρασκευής: "Ο μαθητής στο βήμα"


 400 μαθητές της Έκτης  από σχολεία της Αγίας Παρασκευής σε μια πρωτοποριακή ιδέα του Σχολικού Σύμβουλου Παναγιώτη Γαλάνη.

 Οι εργασίες που παρουσιάστηκαν σήμερα στο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ, δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά από τις εργασίες ενός επιστημονικού συνεδρίου.

 Αστρονομία, Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, Κυκλοφοριακή Αγωγή, Παιδικά Ατυχήματα... Κάπνισμα και Υγεία,  Συναισθήματα, Ανθρώπινα δικαιώματα, Πρόσφυγες,  Παράδοση, Μουσική, Θέατρο, Ποίηση, Ιστορία, μεγάλοι ευεργέτες...τα θέματά του .

Ο Σχ. Σύμβουλος  Παναγιώτης Γαλάνης
Συγχαρητήρια στο Σχολικό Σύμβουλο Παναγιώτη Γαλάνη, στους υπεύθυνους των Καινοτόμων Δράσεων της Β΄ΑΘήνας Λίτσα Κουνέλη, Λίτσα Σιαφαρίκα και Δημήτρη Γκότζο - δηλαδή στην επιστημονική ομάδα του Συνεδρίου- στους Διευθυντές των σχολείων και στους δάσκαλους των παιδιών.

 Το πιο μεγάλο μπράβο όμως στους μαθητές για την προσπάθεια, την παρουσία και το εξαιρετικό αποτέλεσμα!

 Το Δημόσιο Σχολείο μπορεί και το αποδεικνύει καθημερινά... Ευθύνη της Ελληνικής Πολιτείας να σκύψει στα προβλήματα της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών... Γιατί τελικά η Παιδεία είναι η μόνη σίγουρη επένδυση για το μέλλον

 Υ.Γ 1 Παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς
ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας Πάρις Βεντήρης και φυσικά ο φιλόξενος οικοδεσπότης   Νικόλαος Κανελλόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθυντής του ΕΚΕΦΕ "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ"

 Υ.Γ 2 Καμιά εκατοστή φωτογραφίες  εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: