Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ενημέρωση για τις υπηρεσιακές μεταβολές στη Β΄Αθήνας

Γράφω δυο λόγια για τις υπηρεσιακές μεταβολές και για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ που έληξε πριν από λίγο.

Μετά τις πρωινές συναντήσεις της Διοίκησης με τους Διευθυντές των Σχολείων, το Συμβούλιο επικαιροποίησε υπεραριθμίες και λειτουργικά κενά. Επειδή προέκυψαν νέες υπεραριθμίες, αποφασίστηκε να κληθούν αύριο οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι να υποβάλλουν σχετική δήλωση, προκειμένου να τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα και στη συνέχεια να τοποθετηθούν όσοι βρίσκονται στη διάθεση και να γίνουν οι αποσπάσεις.

Το Συμβούλιο μελέτησε και μοριοδότησε τις αιτήσεις όσων βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ -165 δάσκαλοι, 78 Νηπιαγωγοί, 84 Φυσικής Αγωγής, 47 Μουσικής και 85 Νηπιαγωγοί- τις αιτήσεις 165 συναδέλφων που αποσπάστηκαν από τη Δευτεροβάθμια και όσων επιθυμούν απόσπαση΄εντός ΠΥΣΠΕ -100 περίπου συνάδελφοι- αλλά δεν προχώρησε σε προσωρινές τοποθετήσεις και αποσπάσεις αφού όπως είπαμε προηγούνται οι Υπεράριθμοι.

Πρόθεση του Συμβουλίου είναι να ικανοποιήσει- βάσει κριτηρίων- το μεγαλύτερο μέρος των αιτήσεων αποσπάσεων, εφόσον βέβαια υπάρξουν κενά στα σχολεία που ζητούν να μετακινηθούν οι συνάδελφοι.

Το ΠΥΣΠΕ θα συνεδριάσει ξανά αύριο το απόγευμα για να συνεχίσει τη διαδικασία των υπηρεσιακών μεταβολών. Οι προσωρινές τοποθετήσεις και οι αποσπάσεις όλων των ειδικοτητήτων - πλην Νηπιαγωγών- θα ανακοινώνονται σταδιακά από αύριο Πέμπτη και εκτιμώ ότι θα ολοκληρωθούν έως το τέλος της εβδομάδας.

Για τις Νηπιαγωγούς η διαδικασία ρύθμισης των υπεραριθμιών θα ξεκινήσει την Παρασκευή και στη συνέχεια θα γίνουν οι προσωρινές τοποθετήσεις όσων βρίσκονται στη διάθεση και όσων επιθυμούν απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ, οπότε μάλλον προς Δευτέρα βλέπω να ανακοινώνται τα ονόματα των Νηπιαγωγών.

Για ό,τι νεώτερο εδώ είμαστε...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλή υπεραριθμία πέφτει...

Ανώνυμος είπε...

Δεν επιθυμώ τη δημοσίευση του σχολίου μου. θέλω μόνο να εξετάσετε πώς είναι δυνατό το 13ο δημοτικό Ν. Ηρακλείου να βρίσκεται ταυτόχρονα στη λίστα των σχολείων με λειτουργικά κενά και στη λίστα των υπεραριθμιών.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να θέσω μία ερώτηση σε σας αλλά και στους υπόλοιπους συναδέλφους του ΠΥΣΠΕ:
Ανακοινώνοντας τις νηπιαγωγούς τη Δευτέρα 10-9-2012, ποιο είναι το χρονικό διάστημα που μας δίνετε να φτιάξουμε την τάξη, να ενημερωθούμε για τους μαθητές μας, να ενημερωθούμε για τα λειτουργικά του νέου σχολείου μας, προκειμένου να είμαστε εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά έτοιμες να υποδεχθούμε τα παιδιά μας την Τρίτη;
Παρακαλούμε λοιπόν, συμπάσχοντας στο μεγάλο φόρτο εργασίας που έχει το ΠΥΣΠΕ τέτοιες χρονικές στιγμές, να ανακοινώσετε και τα δικά μας αποτελέσματα έως και την Παρασκευή το μεσημέρι τουλάχιστον, για να μας δώσετε ένα μικρό χρονικό περιθώριο να ενημερωθούμε επαρκώς.
Ευχαριστώ

Εκ μέρους των πολύπαθων νηπιαγωγών

Ανώνυμος είπε...

Κάτι νεώτερο με τις τοποθετήσεις;