Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Συνέχεια επί των προσωρινών τοποθετήσεων στη Β΄Αθήνας

Ροή τοποθετήσεων υπεράριθμων Δασκάλων, Αγγλικών στη διάθεση- υπεράριθμων, Μουσικών στη διάθεση και Φυσικής Αγωγής στη διάθεση - υπεράριθμων είχαμε απόψε στη Β΄Αθήνας.

Είναι σχεδόν έτοιμες οι τοποθετήσεις Δασκάλων στη διάθεση και εκπαιδευτικών αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΠΕ αλλά πριν την ανάρτηση απομένει ένας ακόμη έλεγχος στα μόρια, ο τελευταίος, από τους τρεις καλούς άγγελους του ΠΥΣΠΕ- Σοφία Κονταξάκη, Κώστα Λουλουδάκη και Ιουλία Μοσχολιού- που θα γίνει αύριο. Μέσα στο Σαββατοκύριακο εκτιμώ ότι θα ανακοινωθούν και οι αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ για όλες τις ειδικότητες, πλην Νηπιαγωγών, των οποίων οι υπηρεσιακές μεταβολές θα γίνουν τη Δευτέρα.

Σχετικά με τα κενά που λέγαμε προχτές τα δεδομένα άλλαξαν τις δύο τελευταίες μέρες, ως προς στους δασκάλους, αφού προέκυψαν άδειες αναρρωτικές, χωρίς αποδοχές και επαπειλούμενων κυήσεων με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε επιπλέον καμιά τριανταριά δασκάλους, γι΄ αυτό και η Διεύθυνση, με επείγον έγγραφο προς την Περιφέρεια, ζητά αναπληρωτές.

Αυτά για την ώρα και επειδή η εβδομάδα σε Σχολείο και ΠΥΣΠΕ με έβγαλε off, είμαι και σε επικίνδυνη ηλικία, από αύριο το μεσημέρι θα κλείσω κινητά και μέχρι τη Δευτέρα το πρωί λέω να ξεκουραστώ στο χωριό με φίλους, μπυρίτσες και τσαλαβουτήματα στην πισίνα του ξάδερφου.

Καλό Σαββατοκύριακο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: