Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Γ.Σ και εκλογές στον ¨Γ. ΣΕΦΕΡΗ"

Για την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 8.30 πμ προγραμμάτισε τη Γενική του Συνέλευση ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του 3ου Γραφείου της Β΄Αθήνας,"Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ". Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο 1-8 Δ.Σ Νέου Ηρακλείου ενώ από το μεσημέρι και μέχρι τις 6:30μ.μ θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ

Για αναλυτική ενημέρωση διαβάστε την ανακοίνωση του Δ.Σ του Συλλόγου που λέει τα εξής..

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι

Σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 13 του καταστατικού μας το Δ.Σ σας καλεί σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θα γίνει την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 8.30 πμ στο 1ο και 8ο Δ.Σ Νέου Ηρακλείου( Σοφίας και Νεότητας).

ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Α. Διαδικαστικά
1.Εκλογή προεδρείου συνέλευσης
2Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

Β .Κριτική πεπραγμένων και προγραμματισμός
1. Ενημέρωση αντιπροσώπων από 80η Γ.Σ του κλάδου.
2. Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.
3. Πρόγραμμα δράσης – διεκδικητικό πλαίσιο.
4. Ψηφίσματα.

Γ. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ, που αρχίζουν στις 1,30 μ.μ. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 6,30μ.μ.

Ο Σύλλογος ανακοινώνει ότι η καταλληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων ορίζεται η Πέμπτη 27 Οκτωβρίου και μέχρι τις 2 μμ. στα γραφεία του Συλλόγου μας.

Για τη συμμετοχή σας στη συνέλευση έχει εξασφαλιστεί άδεια μιας ημέρας। Οι διευθυντές των σχολικών μονάδων παρακαλούνται να ειδοποιήσουν όλους τους αποσπασμένους που είναι μέλη του συλλόγου .

Όσοι συνάδελφοι ήρθαν φέτος στο Σύλλογο είτε σα μόνιμοι είτε σαν αναπληρωτές και ωρομίσθιοι κι επιθυμούν να γραφτούν μέλη στο σύλλογο, να επικοινωνήσουν με ένα από τα μέλη του ΔΣ. ή μπορούν να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους τη μέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι συνάδελφοι δεν είναι μέλη του συλλόγου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες και ως εκ τούτου υποχρεούνται να εργαστούν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

επίσης υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση μη απαρτίας στη συνελευση, εκλογές δε γίνονται...
Ελένη