Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Επιστολή του απερχόμενου αιρετού ΑΠΥΣΠΕ Βασίλη Ματθαίου

Αγαπητές συναδέλφισσες - Αγαπητοί συνάδελφοι

Με τη λήξη της θητείας μου ως αιρετού στο ΑΠΥΣΠΕ Αττικής αισθάνομαι την υποχρέωση να επικοινωνήσω μαζί σας για να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, τόσα χρόνια. Με τη βοήθειά σας, έξι χρόνια στο ΠΥΣΠΕ Α΄ Δ/νσης Π.Ε. Αθήνας και δύο χρόνια στο ΑΠΥΣΠΕ Αττικής, αγωνίστηκα μόνο για το συμφέρον όλων των συναδέλφων, όλων των ειδικοτήτων, με δίκαιη και ίση μεταχείριση και προσέγγιση των προβλημάτων έξω από παραταξιακές σκοπιμότητες.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω τα μέλη του Συμβουλίου του ΑΠΥΣΠΕ Αττικής της διετίας 2009 - 2010 (2 Περιφεριακούς Διευθυντές, 4 Σχολικούς Συμβούλους, 3 Διευθυντές- Διευθύντριες Εκπ/σης Π.Ε. και το συνάδελφο αιρετό καθώς και τη Γραμματεία του Συμβουλίου).

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι τόσο από τον Α΄Σύλλογο Αθηνών Εκπ/κών Π.Ε. όσο και ως αντιπρόσωπος στις Γεν. Συνελεύσεις της Δ.Ο.Ε. για την πρόοδο και αναβάθμιση του ρόλου των εκπαιδευτικών και του δημόσιου σχολείου.

Τελειώνοντας εύχομαι ατομική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους και ιδιαίτερα στους εορτάζοντες αυτές τις ημέρες. Ο Δωρεοδότης Θεός να στηρίζει όλους μας και την πατρίδα μας, την Ελλάδα, το νέο έτος 2011 στις δύσκολες στιγμές που βαδίζει.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ

Βασίλειος Ματθαίος
Αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: