Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ημερίδα: "Περιβάλλον, Έκφραση και Ενεργοί πολίτες" στο Καστρί Αρκαδίας

Τρία από τα επτά Καστριτοχώρια... αριστερά η Ωριά,
δεξιά του Καράτουλα και ψηλά το Καστρί
(Φώτο Κώστας Βασιλόπουλος)
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστρίου Αρκαδίας  το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013, διοργανώνει Ημερήσια Επιμορφωτική Δράση Ενηλίκων με θέμα:

  Περιβάλλον, έκφραση και ενεργοί πολίτες 

 Η δράση απευθύνεται σε 35 ενήλικες, από 25 έως 55 ετών, και χωρίζεται σε δύο μέρη...

 Στο πρώτο μέρος θα πραγματοποιηθεί περιβαλλοντικό μονοπάτι σε καστανοδάση της περιοχής. Μέσα από δραστηριότητες, οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με τις λειτουργίες του δάσους και των οικοσυστημάτων, αλλά και με τα συναισθήματά τους, και θα αισθανθούν την εσωτερική αλλαγή που προκαλεί η επαφή με τη φύση.

 Το δεύτερο μέρος θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες του ΚΠΕ Καστρίου (στεγάζεται στο Δημοτικό Σχολείο Καστρίου). Ο ηθοποιός-θεατρολόγος Σαράντος Κωτσιόπουλος, υπεύθυνος του θεατρικού εργαστηρίου «Θεατρόσφαιρα», μέσω τεχνικών του Θεατρικού Παιχνιδιού, θα καθοδηγήσει τα μέλη της ομάδας ώστε να ‘λυθούν’ σωματικά και να ανοίξουν τα εκφραστικά τους μέσα, για να δημιουργήσουν δρώμενα που αφορούν τη σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

Το ΚΠΕ Καστρίου προσφέρει στους συμμετέχοντες καφέ και γεύμα.

 Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν  αίτηση συμμετοχής, έως τις 7/11/2013, στο e-mail: mail@kpe-kastr.ark.sch.gr ή στο fax : 2792022009.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο : 2792022004.

Πρόγραμμα  ημερίδας      Αίτηση συμμετοχής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: