Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ευχετήρια Επιστολή του Δ/ντή Π.Ε. Β΄ Αθήνας προς τους Εκπαιδευτικούς του ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας

Αγαπητές συναδέλφισσες,
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τις προσκλήσεις που απευθύνατε στη Δ/νση, για να παρευρεθούμε στις εκδηλώσεις σας, μετά τη λήξη του διδακτικού έτους. Σε όποιες εκδηλώσεις ήμουν παρών...

πέρα από την προσωπική αγαλλίαση και ψυχική ευφορία που ένιωσα μέσα από τα παιδιά, αυτό που διέκρινα ήταν το χαμόγελο, τη συγκίνηση και την αισιοδοξία στα πρόσωπα των παιδιών.
Είμαι βέβαιος ότι παντού, σε όλα τα σχολεία μας, τα συναισθήματα ήταν παρόμοια. Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας, με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και την απογοήτευση που κυριαρχεί παντού, να συνεχίζει η εκπαιδευτική οικογένεια να προσφέρει την ελπίδα, μέσα από τη νέα γενιά, το μέλλον που χτίζεται τώρα και να ετοιμάζεται να δώσει τη δική της μάχη, για την Ελλάδα της ανάπτυξης και της προόδου.
Τα σχολεία, με δημιουργικούς δασκάλους, προικισμένους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων και καινοτόμους Διευθυντές, για μια φορά ακόμη, απέδειξαν στην πράξη το πόσο ξεχωριστή παραμένει η εκπαιδευτική οικογένεια στην κατάθεση ψυχής, στη διάθεση προσφοράς, στην ανιδιοτέλεια.
Σε πείσμα των καιρών, εμείς επιμένουμε, πεισμώνουμε και αντιστεκόμαστε, προσπαθούμε και προσφέρουμε, συμμετέχουμε και συνδιαμορφώνουμε και, με οδηγό τα παιδιά μας, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!!!
Γι αυτό είμαστε Δάσκαλοι και σας ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας αυτό το ταξίδι.
Η Δ/νση και εγώ προσωπικά, σας ευχόμαστε ήρεμες γαλήνιες και γεμάτες χρώμα διακοπές.
Καλή αντάμωση το Σεπτέμβριο.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ



ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΒΕΝΤΗΡΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καινότομοι Δ/ντες ;ας μου το εξηγήσει κάποιος .....γιατί δεν τ0 κατάλαβα.Δημιουργικούς και καινοτόμους εκπαιδευτικούς....ναι είδα και θαύμασα πολλούς 'οπως και πολλούς γραφειοκράτες διευθυντές....αλλά καινοτόμους ;