Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ενστάσεις στην ανακοίνωση της Δ.Ο.Ε περί ενστάσεων

Γιορτές έρχονται και εκεί που πας να φτιάξεις τα   γλυκά και να γράψεις για καμιά   συνταγή μαγειρικής  ή κάτι χαλαρό τέλος πάντων, έρχονται οι ανακοινώσεις του ποδαριού της Δ.Ο.Ε και σου ανατρέπουν  τα πλάνα...

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Δ.Ο.Ε

«Με αφορμή ερωτήματα Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. αλλά και μεμονωμένων συναδέλφων, για την κατάταξη των εκπαιδευτικών στο νέο βαθμολόγιο, με αναφορά στο άρθρο 14 του Ν.1566/1985, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. αφού ενημερώθηκε από το Νομικό Σύμβουλο κύριο Γ. Δραγασάκη και από τον Ειδικό Συνεργάτη κύριο Γ. Μπαλάγκα καλεί τους συναδέλφους να μη δίνουν καμιά απολύτως βάση σε όσα σχετικά κυκλοφορούν για την κατάθεση ενστάσεων.
Από τη Δ.Ο.Ε »

Τρία σχόλια

1. Αδιάβαστα φαίνεται ότι είναι τα παιδιά της Δ.Ο.Ε, οι νομικοί και παρανομικοί τους σύμβουλοι γιατί αν έκαναν τον κόπο να ανοίξουν τον Ν. 1566 θα διάβαζαν ότι το άρθρο 14 που αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους αφορά τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση . Για τους βαθμούς των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας, ο Ν. 1566/1985 κάνει λόγο για μεν τους νηπιαγωγούς στο άρθρο 12 για δε τους δασκάλους στο άρθρο 13. Αυτά τα άρθρα επικαλούνται άλλωστε οι ενστάσεις που κυκλοφορούν όπως αυτή εδώ.

2. Με το νέο Βαθμολόγιο από τους 80.000 εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πήραν τον Βαθμό Α μόνον ογδόντα Περιφερειακοί Δ/ντές και Δ/ντές Εκπαίδευσης, ποσοστό 0.1%. Το 99,9%  με διαπιστωτικές πράξεις κατετάγησαν  από το Βαθμό Β έως τον ΣΤ΄ ασχέτως αν είχαν 150 χρόνια υπηρεσίας και 218 μεταπτυχιακά ή διδακτορικά.  Το γεγονός αυτό μάλλον δεν ενοχλεί τα παιδιά της Δ.Ο.Ε τους νομικούς και παρανομικούς τους συμβούλους και γι΄αυτό δεν ασκούν κανένα ένδικο μέσο αλλά  προτείνουν- τη γνωστή συνταγή αποφυγής βιασμού- χαλάρωση και απόλαυση.

3. Καληνύχτα  παιδιά.... Αφήστε μας  να φτιάξουμε τα γλυκά  και να ρίξουμε και καμιά τουφεκιά...



Δεν υπάρχουν σχόλια: