Καγιανάς ο χοληστερινούχος, συνοδευόμενος-κατά Βίκυ- με καλό κρασί πάντα εμφιαλωμένο |
Ξεκινάμε με την προθέρμανση του ελαιόλαδου.
Ρίχνουμε μέσα τις ντομάτες και... τις βράζουμε καμιά εικοσαριά λεπτά σε χαμηλή φωτιά πάντα.
Προσθέτουμε το παστό, το σκεπάζουμε και το σιγοβράζουμε για κανά τέταρτο.
Χτυπάμε τα αυγά μας δυο, τρία τέσσερα, όσα νομίζουμε τελοσπάντων*, τα ρίχνουμε και αυτά, γυρίζοντας το τηγάνι για να καλύψουν όλο το χώρο.
Για τρία λεπτά και μέχρι να πήξουν ανακατεύουμε το μείγμα με μια ξύλινη κουτάλα. Εντάξει, τελειώσαμε.
Αλάτι, πιπέρι, σερβίρισμα και καλή όρεξη...
*Για περισσότερη χοληστερίνη και πλουσιότερη γεύση κρύβουμε στην ομελέτα κεφαλοτύρι
2 σχόλια:
Να συμπληρώσω ότι μπορεία να προσθέσεις και μικρά κομμάτια τυρί φέτα καθώσ και κομματάκια πράσινης πιπεριάς για να φύγει η μυρωδιά του αυγού.
Δραβίλας Θ.
Για να το λέει ο Θοδωρής κάτι ξέρει.. Στο Λεβίδι μαγειρεύουν καλά
http://www.youtube.com/watch?v=Nbf6PnRSwvQ
χοχοχο!
Δημοσίευση σχολίου