Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Εκπαιδευτικοί και Γονείς του 5ου Δ.Σ Κηφισιάς στο πλευρό του Διευθυντή τους Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών και Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς με την οποία δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στον Διευθυντή του Σχολείου, Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο για την άνανδρη, αναίτια και άδικη επίθεση που δέχθηκε πριν λίγες μέρες έξω από το σπίτι του από άγνωστους, που είχε σαν αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του και που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Η ανακοίνωση  έχει ως εξής:

 " 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς συμπαραστεκόμαστε στον Διευθυντή του Σχολείου ο οποίος δέχθηκε άνανδρη, αναίτια και άδικη επίθεση από αγνώστους με καλυμμένα τα πρόσωπά τους έξω από την οικία του την ώρα της μετάβασής του στο σχολείο. 

Ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, ένας εκπαιδευτικός με εξαιρετικό ήθος, τήρησε και τηρεί τους νόμους, σέβεται απόλυτα τις αρχές και τις αξίες του Ανθρωπισμού και της Δημοκρατίας και τιμά το αξίωμά του. Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την εγκληματική αυτή πράξη που στράφηκε εναντίον του θεσμού του Διευθυντή του Σχολείου. 

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Διευθυντή του σχολείου μας." 

Προσωπικά και μέσα από το blog  εκφράζω και δημόσια την αγάπη μου και τη  συμπαράσταση μου στο φίλο Δημήτρη, με τον όποιο είμαι σε συνεχή επικοινωνία από την πρώτη στιγμή και  του εύχομαι  γρήγορη επούλωση των σωματικών και ψυχικών του πληγών.

Η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να πράξει το καθήκον της, να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό του, να τον προστατεύσει  και να συλλάβει  τους  δράστες  της  εγκληματικής αυτής πράξης σε έναν  εξαιρετικό εκπαιδευτικό, σε  έναν σπουδαίο άνθρωπο, στο  Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

άντε, και άργησες!να δούμε η επίσημη διοίκηση πότε θα λάβει θέση...Ελένη