Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Το Μάρτιο οι Αιτήσεις Συμμετοχής των Εκπαιδευτικών για την Επιμόρφωση Β’ επιπέδου

Σε συνέχεια της δημοσίευσης της Πρόσκλησης προς τα ΚΣΕ για την υλοποίηση προγραμμάτων επιμόρφωσης Β’ επιπέδου στο πλαίσιο της 4ης περιόδου επιμόρφωσης και λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, γίνεται γνωστό στους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επιμόρφωση, ότι η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου και η έναρξη των μαθημάτων για τις αρχές Απριλίου 2013. Τα μαθήματα... θα διακοπούν στο τέλος Ιουνίου και θα συνεχιστούν στο διάστημα Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2013, διάστημα κατά το οποίο θα διεξαχθούν και οι δράσεις «εφαρμογής στην τάξη» των επιμορφούμενων.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να επισκέπτονται συχνά την «Πύλη Ενημέρωσης και Συνεργασίας της Επιμόρφωσης Β΄επιπέδου», στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://b-epipedo2.cti.gr και να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται εκεί, προκειμένου να ενημερώνονται άμεσα σχετικά με τα θέματα της επιμόρφωσης, όπως οι ακριβείς ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων, οι οποίες γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος της Πράξης «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ (2007-2013), που υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και του Ελληνικού Δημοσίου, κλπ., καθώς και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τη διεξαγωγή των προγραμμάτων.

ΠΗΓΗ:http://1oholargou.wordpress.com/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα αποτελέσματα από την πιστοποίηση του Δεκέμβρη του 2011 ξέρετε πότε θα βγουν;I

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ είπε...

Δεν το γνωρίζω. Αν ξέρει κάποιος άλλος ας μας διαφωτισει...

Ανώνυμος είπε...

γιατι αποκλειονται οι περισσοτερες ειδικοτητες εκπαιδευτικων απο τη δυνατότητα συμμετοχης στην επιμόρφωση;δεν θα επρεπε οι ασχολούμενοι με τα κοινα-συνδικαλιστικά να το διορθωσουν;