Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας για το survey

Στο αριθμ. 13218/Δ2/ 31-01-2013 έγγραφο της Γενικής Δ/νσης Διοίκησης Π.Ε& Δ.Ε. με θέμα "Επέκταση λειτουργικότητας συστήματος καταγραφής SurveyΥποχρεώσεις Διευθυντών σχολικών μονάδων και Διευθυντών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης" αναφέρονται τα εξής:

Στη Φόρμα Γ1 προστέθηκε η στήλη ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΙΘΟΥΣΑΣ στην οποία πρέπει να συμπληρώνεται την εκτίμησή απο τους Διευθυντές των Δημοτικών για το μέγιστο αριθμό μαθητών που μπορεί να φιλοξενήσει η αίθουσα κάθε τμήματος (υπολογίζοντας 1,5 τ.μ. ανά μαθητή). Η συμπλήρωσή της είναι πλέον προαπαιτούμενο για την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ και αφορά μόνο τα Δημοτικά Σχολεία και όχι τα Νηπιαγωγεία. 

Οι Διευθυντές/-τριες των Σχολείων θα πρέπει... να επιβεβαιώνουν την επικαιροποίηση της καταχώρησης των απαραίτητων στοιχείων στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Καταγραφής "Survey" κάθε 1η και 15η κάθε μήνα, ανεξαρτήτως αν έχει γίνει οποιαδήποτε ενημέρωση των στοιχείων σε προηγούμενη ημερομηνία (π.χ. ακόμα και στην περίπτωση που έγινε ενημέρωση των στοιχείων του "Survey" στις 14 κάποιου μήνα, ο Διευθυντής οφείλει και στις 15 του μήνα να επιβεβαιώσει την επικαιροποίηση των καταχωρηθέντων στοιχείων .

 Σε περίπτωση που είτε η 1η είτε η 15η κάποιου μήνα είναι Σαββατοκύριακο ή αργία, η υποχρέωση επιβεβαίωσης μετατίθεται για την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα του Μήνα.

Δείτε το έγγραφο 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και με τπ Π.Δ. 71/88, αθ. 7 περι πυροπροστασιας που προβλεπει τελειως αλλη αναλογια τι γινεται;;; Ή θα παρανομησουμε γραφοντας τον κανοννισμο πυροπροστασιας στα παλια μας παπουτσια, ή θα αναγκαστουμε να μην υπακουσουμε εγκυκλιο με υπογραφη υφυπουργου. Πώς μας εχουν κανει ετσι;;;

Γιωργος Δημου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ είπε...

Ας υποθέσουμε ότι έχουμε μια αίθουσα, ας πούμε 7Χ7=49τ.μ

Η εκτίμηση που δίνουμε ως Διευθυντές- είπαμε εκτίμηση κάνουμε- για τον μέγιστο αριθμό μαθητών στην αίθουσα αυτή προκύπτει από τα εξής:
Αφαιρούμε 3 τετραγωνικά για το δάσκαλο και την έδρα του (να μην θέλει λίγη άπλα ο άνθρωπος;) βγάζουμε και 4 τετραγωνικά για τις ντουλάπες και τέλος αφαιρούμε και 5 τετραγωνικά για μια μαλακή γωνιά ή ένα χώρο αναγνωστηρίου τέλος πάντων οπότε έχουμε [49-(3+4+5)]:1,5 = 37:1,5= 24,67 και με στρογγυλοποίηση δίνουμε εκτίμηση μέγιστου αριθμού 25 μαθητές ...