Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Συνεδρίαση Ελεγκτικής Επιτροπής του ΠΕΡΙΚΛΗ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του  Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου "Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ",  στο αίτημα που διατυπώθηκε με αυτήν εδώ την επιστολή για διευκρινήσεις επί του θέματος της μη διανομής  επιστολής προς τους γονείς  και έτσι χτες  το μεσημέρι, ύστερα από  πρόσκληση  του Δ.Σ συνεδρίασε η Ελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου.

Στην έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος και η Ταμίας του Συλλόγου έδωσαν τις διευκρινήσεις που ζήτησε η Ε.Ε και ακολούθησε   έλεγχος στα παραστατικά και στο βιβλίο ταμείου, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι δεν υφίσταται ουδεμία οικονομική ζημιά για το  Σύλλογο.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τη σύνταξη σχετικού  πρακτικού που αναφέρει τα εξής:
  
"Σήμερα Δευτέρα 25/2/2013 και ώρα 2:00 μ.μ συνεδρίασε στην Αγία Παρασκευή και στα Γραφεία του Συλλόγου "Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ" η Ελεγκτική Επιτροπή με σκοπό να διερευνήσει το θέμα που προέκυψε από την πρώτη εκτύπωση της επιστολής προς τους γονείς , η οποία τελικά δε μοιράστηκε στους γονείς και για την οποία, σύμφωνα με την από 18/2/2013 ανακοίνωση της ΠΑΣΚ- ΔΗ.ΣΥ, δαπανήθηκε από το Ταμείο του Συλλόγου το ποσό των χιλίων (1000) ευρώ.

Κατόπιν ελέγχου που έγινε στα παραστατικά και στο βιβλίο εσόδων-εξόδων του Συλλόγου διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα παραστατικό που να πιστοποιεί τη δαπάνη του παραπάνω ποσού.

Ο Πρόεδρος: Γιάννης Λογοθέτης
Η Γραμματέας: Νατάσα Κυριακοπούλου
Το Μέλος: Αγγελίνα Γιαννετοπούλου"

Δεν υπάρχουν σχόλια: