Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Δημόσια διαβούλευση σχετικά με την "Αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου"

Ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται στις 27 Ιουνίου η δημόσια διαβούλευση για την Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου – Διαδικασίες Αυτο-αξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα.

Αντιγράφω από το πρωθυπουργικό opengov τα πέντε από τα επτά σχόλια, που έχουν υποβληθεί ως τώρα, στην ερώτηση:"Τι προτείνετε προκειμένου να βελτιωθεί η μέχρι σήμερα ακολουθούμενη διαδικασία της διαβούλευσης;"

Σχόλια...

1. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
κ. Υπουργέ
έχοντας πλήρη γνώση της δύναμης και της σημασίας των λέξεων,σας δηλώνω ότι είναι τουλάχιστον γελοίο ή διαφορετικά θλιβερό να τίθεται σε δημόσια διαβούλευση η πρόταση για αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου και να καλούμαστε να εφαρμόσουμε μία διαδικασία αυτοαξιολόγησης που εκ των υστέρων θα αλλάξει.

2. Γιώργος
Για να βελτιωθεί η διαδικασία της διαβούλευσης, πρέπει να γίνει ένα και μόνο πράγμα: ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Τα όσα πράξατε με το πολυνομοσχέδιο (και ειδικά σε σχέση με το σύστημα των προσλήψεων) μαρτυρούν ότι η διαβούλευση αποτελεί ένα μανδύα δημοκρατίας σε όσα ήδη έχετε προαποφασίσει. Το δυστύχημα για εσάς είναι ότι απευθύνεστε σε μορφωμένους ανθρώπους που αντιλαμβάνονται τις πρακτικές σας και μπορεί να κάνουν υπομονή, κάποια στιγμή όμως θα εκραγούν. Τότε θα είναι αργά………..

3. sartr
Να χρησιμοποιείτε τον όρο «διαβολή» αντί του «διαβούλευση». Αυτή είναι η πρώτη αυθόρμητη σκέψη μου.

4. KOSTAS
Κ.Υπουργέ ότι αξιολόγηση και να περάσετε εάν ο εκπαιδευτικός δεν αντιμετωπιστεί από εσάς τους πολιτικούς ως εκπαιδευτικός αλλά αντιμετωπίζετε ως δούλος εργαζόμενος (Δείτε Λοβέρδος και μνημόνιο) δεν θα καταφέρετε ποτέ τίποτε όσους νόμους και να περάσετε γιατί απλά αυτοί δεν θα εφαρμοστούν ποτέ από τις εκπαιδευτικές κοινότητες!!!
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ!!!!

5.Εύα
Για ποιο λόγο να προτείνουμε κάτι από τη στιγμή που δε λαμβάνετε τίποτα υπόψιν σας;Το είδαμε και στο πολυνομοσχέδιο.Πράξατε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που ελέχθησαν.Επομένως, όλες οι διαβουλεύσεις γίνονται για το θεαθήναι.Σταματήστε να μας εμπαίζετε, γιατί ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ!!!

Δείτε όλα τα σχόλια και γράψτε το δικό σας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: