Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας για την απογραφή του εκπαιδευτικού προσωπικού

Σας γνωρίζουμε ότι: α) εξεδόθη η αριθμ. 2/37345/0004/4.6.2010 (ΦΕΚ Β΄/784) κοινή Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Οικονομικών «Απογραφή προσωπικού του δημοσίου, των ΝΠΔΔ, και των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και σύσταση Ενιαίας Αρχής Πληρωμής» και β) αναρτήθηκαν την 18η.06.2010 στην ιστοσελίδα «apografi.gov.gr» οδηγίες συμπλήρωσης των στοιχείων απογραφής, και παρακαλούμε όπως ενημερώσετε σχετικά το συντομότερο δυνατόν τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς σας.

Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων υποχρεούνται με τη σειρά τους να ενημερώσουν σχετικά το μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τους αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς αρμοδιότητάς τους, ώστε οι ανωτέρω υπόχρεοι να προβούν εμπροθέσμως στην ορθή εισαγωγή των στοιχείων της απογραφής στην ηλεκτρονική σελίδα απογραφής, κατά τα οριζόμενα στην ως άνω κοινή Υπουργική Απόφαση και στις οδηγίες που τη συνοδεύουν.

Περαιτέρω οδηγίες σχετικά με την υποχρέωση απογραφής του συνόλου του εκπαιδευτικού προσωπικού θα παρασχεθούν, αν παραστεί ανάγκη, από τις οικείες Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΪΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: