Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ (25-6-2010)

Στη συνεδρίαση της 25ης Ιουνίου 2010 το ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας συζήτησε και αποφάσισε για τα παρακάτω θέματα:

1.Για τις κενούμενες θέσεις Διευθυντών σε δύο Δημοτικά Σχολεία του 1ου Γραφείου Π.Ε εισηγήθηκε ως εξής:
α. Την τοποθέτηση του Νίκου Σικαλιά στη θέση του Διευθυντή του 10ου Δ.Σ Χαλανδρίου. Να σημειώσω ότι ο Νίκος κατείχε έως τώρα την ίδια θέση, αναπληρώνοντας συνάδελφο που συνταξιοδοτείται.
β. Την τοποθέτηση του Νίκου Μαρίνη στη θέση του Διευθυντή του 1ου Δ.Σ Νέου Ψυχικού.
Και στους δύο (2) συναδέλφους, εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους.

2. Από τις τρεις (3) αιτήσεις αναγνώρισης μεταπτυχιακών τίτλων, ως προς την συνάφεια με το εκπαιδευτικό έργο και την καταβολή του αντίστοιχου επιδόματος, το συμβούλιο γνωμοδότησε θετικά για τους δύο (2) συναδέλφους. Η μια αίτηση που απορρίφθηκε μπορεί να επανεξεταστεί από το Συμβούλιο , σε επόμενη συνεδρίαση, εφόσον η συνάδελφος καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά (επίσημη μετάφραση όταν πρόκειται για ξενόγλωσσο τίτλο και αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών που να αποδεικνύει την συνάφεια του τίτλου με την εκπαίδευση)

3.Εισηγήθηκε θετικά στις αιτήσεις δύο (2) συναδέλφων για άσκηση ιδιωτικού έργου επ' αμοιβή.
Να ενημερώσω τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να ασκήσουν έργο με αμοιβή ότι η αίτησή τους θα πρέπει να συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να αποδεικνύεται ότι το έργο είναι σύννομο με το άρθρο 31 του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα (Νόμος 3528/2007) και των σχετικών με τους εκπαιδευτικούς εγκυκλίων.

5. Αναγνώρισε εκπαιδευτική προϋπηρεσία για μισθολογική εξέλιξη σε μία συνάδελφο . Ανάλογο αίτημα συναδέλφου απερρίφθη επειδή δεν πληρούσε τις νόμιμες προϋποθέσεις
Για το συγκεκριμένο ζήτημα να σας ενημερώσω ότι όπως ορίζεται από τις διατάξεις της αρ. 2/72757/0022/31-12-03 εγκυκλίου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, οι προϋπηρεσίες που αναγνωρίζονται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 του Ν. 3205/03, θα πρέπει να αποδεικνύονται από πιστοποιητικά των αρμόδιων υπηρεσιών που έχουν εκδοθεί με βάση επίσημα στοιχεία και στα οποία (πιστοποιητικά) θα πρέπει να αναφέρονται οι αποφάσεις πρόσληψης και απόλυσης, η ιδιότητα με την οποία υπηρέτησαν, η σχέση εργασίας, ο τρόπος μισθοδοσίας, το ωράριο εργασίας (πλήρες ή μειωμένο), καθώς και η διάρκεια των προϋπηρεσιών αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: