Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Παρεμβατικές μικρότητες και αιρετικές αναμνήσεις

Από ανακοίνωση της ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ του  Συλλόγου "Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ'

"Αξιοσημείωτο (όχι αξιοπερίεργο) ότι και από το Δ.Σ. του Συλλόγου μας Περικλής είχαμε υποψήφιο περιφερειακό διευθυντή. Ο αποτυχών υποψήφιος είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκλεγμένος με την κύρια συνιστώσα της εργοδοτικής παράταξης και φιλοκυβερνητικής παράταξης (ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚ) τη ΔΑΚΕ."

Δηλαδή εγκαλούν συνάδελφο  επειδή προέβη στην  εγκληματική,στην  αποτρόπαια  πράξη της... υποβολής αιτήσεως  για Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης! Είναι προφανές ότι αν γινόταν Περιφερειακός    θα   του ζητούσαν  να κάνει χαρακίρι,  να κρεμαστεί στο Σύνταγμα ίσως, αλλά επειδή αυτό δεν έγινε τον  ειρωνεύονται ως   αποτυχόντα.

Δε ξέρω πώς   [τι σου είναι το μυαλό] αλλά η  "καταγγελία" ξύπνησε   εικόνες  από τη  θητεία μου ως   αιρετός   στο ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας.

Θυμήθηκα κάτι λεβεντόπαιδα, πρωτοπαλίκαρα της   Εκπαιδευτικής Συσπείρωσης, που κλαψούριζαν σα δαρμένα κουτάβια για θέσεις  Υποδιευθυντών- Διευθυντών   και  γέλασα...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!!!!!
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ!!!!
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και από γδαρμένα κουταβάκια γίναμε σαλιγκαράκια , ξέρετε εκείνα τα ζωάκια που ανεβαίνουν έρποντας , γλείφοντας και με τα κερατά τους.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ, τέτοιοι τύποι μόνο το εαυτούλι τους κοιτάζουν. Κατά τα λοιπά, οι ίδιες φάτσες τόσα χρόνια στις Συνελεύσεις του Περικλή κάνουν τους ψευτοεπαναστάτες και τους τσάμπα μάγκες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ είπε...

Είμαι και γω φυσιογνωμιστής αλλά όχι τόσο. :-)