Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Ποδηλατικός γύρος Αγίας Παρασκευής από το «ΔΡΑΣΕ»

Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος σήμερα και με συναδέλφους συμμετείχα στον ποδηλατικό γύρο της Αγίας Παρασκευής που οργάνωσε το πρωί η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΔΡΑΣΕ».

Η Πορεία με τη συμμετοχή 100 και πλέον ποδηλάτων ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:00 από την οδό Μεσογείων κινήθηκε στο Κοντόπευκο, πέρασε από τους δυο σταθμούς του Μετρό που βρίσκονται στα όρια Χαλανδρίου- Αγίας Παρασκευής και κατέληξε στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Ψυχή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του «ΔΡΑΣΕ», ο φίλος και συνάδελφος εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, Αυγουστίνος Κάτσαρης και...

...τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ που είχαν επιλέξει τη διαδρομή, με τη βοήθεια της τροχαίας είχαν πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας και δεν παρέλειψαν να μας εφοδιάσουν με σφυρίχτρες που δημιούργησαν πανδαιμόνιο στους δρόμους της Αγίας Παρασκευής, μεταφέροντας το μήνυμα της σημερινής ημέρας .

Δείτε φωτογραφίες...

Λίγο πριν την αναχώρηση στην πλατεία Αγίας Παρασκευής


Ομάδα εκπαιδευτικών έτοιμοι για τον ποδηλατικό γύρο. Από αριστερά ο μαθηματικός Στέργιος Τζιμηρόπουλος, ο πρόεδρος του "ΔΡΑΣΕ" Αυγουστίνος Κάτσαρης, η Δ/ντρια του 11 Δ.Σ Αγίας Παρασκευής Ραλλού Σερετέλλη και η δασκάλα Αγγελική Ευδοκιά




Στους δρόμους του Κοντοπεύκου



Η συνάδελφος Αγγελική Ευδοκιά


Στροφή στο σταθμό του Μετρό στη Δουκίσσης Πλακεντίας



Οδός Γαρυττού, όρια Χαλανδρίου - Αγίας Παρασκευής




Δεν υπάρχουν σχόλια: